Saltar al contenido

Missä SEAT-autoja valmistetaan?

23 de noviembre de 2021
Missa SEAT autoja valmistetaan

The auton merkki SEAT Se on yksi Espanjan tunnetuimmista, mutta missä SEAT valmistaa autonsa? Vaikka suurin osa malleista valmistetaan kansallisella alueella, kaikkia ei ole valmistettu Espanjan rajojen sisällä.

On syytä muistaa, että kuten kerromme tässä toisessa postauksessa, SEAT-brändi on maailmanlaajuinen brändi, vaikka se sijaitsee Martorellissa (Barcelona). kuuluu Volkswagen-konserniin.

Seuraavaksi kerromme sinulle, missä SEAT valmistaa kutakin tällä hetkellä valikoimassaan olevaa autoa.

Missä SEAT Tarraco valmistetaan?

SEAT Tarraco on merkin keskimääräinen maastoauto. Se tapahtuu vuonna Wolfsburg, Volkswagen-konsernin pääkonttori, jossa valmistetaan myös malleja, kuten Volkswagen Tiguan Allspace.

Missä SEAT Ateca valmistetaan?

SEAT Ateca on valmistajan kompakti SUV, ja sitä valmistetaan Volkswagen-konsernin tehtaalla vuonna Kvasiny (Tšekki), Skoda Karoqin vieressä.

Vuodesta 2023 alkaen molempia SUV-autoja aletaan koota toisessa Keski- tai Itä-Euroopan tehtaassa.

Missä SEAT Arona valmistetaan?

SEAT Arona on merkin kompakti SUV, tällä hetkellä sen myydyin malli Espanjassa, ja se valmistetaan tehtaalla Martorell.

Missä SEAT Ibiza on valmistettu?

SEAT Ibiza on lippulaivan hyötyajoneuvo ja yksi sen historiallisista autoista. Se on toinen malleista, joita valmistetaan Martorell.

Missä SEAT León valmistetaan?

SEAT León on merkin kompakti ja aiempien mallien tapaan se on koottu Martorell. Sekä sen viisiovinen ja perheversio sekä hybridimoottorit.

Missä SEAT Mii on valmistettu?

SEAT Mii on merkin kaupunkiauto, kooltaan pienin. Tällä hetkellä sitä valmistetaan vain 100% sähköversiona, mutta Clicarsista voi ostaa käytettyä ja käytettyä bensaa Seat Mii. Saatavilla on myös paineistettu maakaasuversio.

SEAT Mii on valmistettu vuonna Bratislava (Slovakia), samoin kuin muut vastaavat autot muilta Volkswagen-konsernin merkeiltä, ​​kuten Skoda Citgo ja Volkswagen e-up!

Missä SEAT Alhambra on valmistettu?

SEAT Alhambra on valmistajan tila-auto, joka on ihanteellinen perheille, koska siihen mahtuu jopa 7 paikkaa.

Tämä auto on valmistettu Portugalin tehtaalla Palmela muiden vastaavien autojen kanssa konsernissa, johon SEAT kuuluu, kuten Volkswagen Sharan.

Oliko tästä viestistä apua?