Saltar al contenido

Missä teet kopion auton avaimista? Mitä tarvitset? Paljonko se maksaa?

23 de junio de 2022
Pysakointi liikuntarajoitteisille missa ne ovat ja niiden kayton vaatimukset

Tarvitsetko kopioita auton avaimista? Tänään kerromme, missä voit tehdä uusia, mitä tarvitset, kuinka kauan niitä saa ja kuinka paljon kopiot ovat arvokkaita.

Auton avainten kadottaminen on jotain, jota kukaan ei halua käydä läpi, mutta se on jotain voidaan käsitellä helposti. Muista, että kun ostat auton, on normaalia, että saat kaksi avainta juuri tämän tyyppisen virheen korjaamiseksi.

Autoissa on kaksi avainta

Näin ollen, kun saamme avaimet, sekä uudelle autolle että autolle second hand ja tilaisuus (sinulla on silti oikeus saada kaksi peliä tällaisessa operaatiossa), se on tallenna yksi peleistä siltä varalta, että häviät pääpelin.

Jos häviät tai et löydä molempia pelejäoho, ongelmasta tulee monimutkainen, koska kopioidaan auton avaintavarsinkin jos se on moderni, ei ole helppoa sen tarvitsemien komponenttien vuoksi.

Mistä saat avaimesi kaksoiskappaleen?

Kun autot eivät olleet niin riippuvaisia ​​tekniikasta, helpoin tapa saada auton kaksoisavain oli verkossa. merkki jälleenmyyjä. Nyt paras vaihtoehto on mennä erikoiskeskuksiin, joissa on säätimiä ja avaimia varastossa.

Voit silti tilata autosi avaimen kaksoiskappaleen viralliselta jälleenmyyjältä, mutta jos noudatat tätä prosessia, avaimen saaminen voi kestää viikkoja. Kohtuuhintaiset määräajat, jos tarvitset auton avaimen välittömästi.

Jopa jälleenmyyjät itse luottavat erikoiskeskuksiin, joista puhumme. Koska he pystyvät varojensa ansiosta saamaan kaksoisavaimen muutamassa tunnissa.

Kuinka paljon auton avaimen kaksoiskappale maksaa?

1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saatoRiippuen merkistä, sen hinnasta vaihtelee 150 ja 350 euron välillä. Jokaisella mallilla on oma monimutkaisuus. Vanhan auton yksinkertaisen avaimen kaksoiskappale saa olla enintään 65 euroa.

Auton avain, jonka tehtävänä on vain avata päälukko, ei ole sama kuin nykyaikaisimmat muun tyyppiset toiminnot mahdollistavat.

Vaikka ehkä etsimäsi on yksinkertaisesti auton avaimen kopio ilman kaukosäädintä. Jos näin on, voit kopioida melkein missä tahansa ja alennettuun hintaan. Kaukosäätimellä kustannukset nousevat ja on käytettävä erikoiskeskusta.

Nämä erikoistuneet avainten kopiointikeskukset, jotka löydät helposti Googlesta, tarjoavat myös avainten korjausta ja huoltoa. Heillä on siksi suurempi takuu.

Kuinka voin tehdä kaksoiskappaleen, jos minulla ei ole vara-avainta?

Erikoiskeskuksissa he käyttävät automme sylinteriä kopion muottina. Lisäksi he koodaavat avaimen paikan päällä, mikä on prosessi, joka vie jälleenmyyjiltä aikaa.

Onko olemassa vakuutusta, joka korvaa avainten katoamisen?

Joo, on vakuutuksia, jotka kattavat auton avainten katoamisenvarsinkin jos he ovat täysin vakuutettuja.

Mutta tietääksesi, onko sinulla tämä kattavuus, sinun on tarkistettava vakuutus. Vakuutuksenantajalla on siinä tapauksessa itse vastuussa uuden auton avaimen kaksoiskappale tai second hand ja tilaisuus.

Missa teet kopion auton avaimista Mita tarvitset Paljonko se maksaaUteliaana, avaimen katoaminen voi vaikuttaa hintaan käytetty ja käytetty auto. Jos pidät vain yhden kopion, ajoneuvon kustannukset ovat pienemmät, joten on hyvä pitää aina molemmat avaimet.

Lopuksi, säilytä aina toinen auton avaimesi hyvin ja mene aina kun voit erikoiskeskukseen, josta saat kopiosi nopeammin.

Oliko tästä viestistä apua?