Saltar al contenido

Olen kadottanut auton avaimet: mitä voin tehdä?

30 de septiembre de 2021
Olen kadottanut auton avaimet mita voin tehda

«Olen kadottanut auton avaimet enkä tiedä mitä tehdä». Olet ehkä kokenut tämän tilanteen tai kärsit siitä tulevaisuudessa. Se on ongelma, joka vaikuttaa vuosittain tuhansiin kuljettajiin RACE: n kaltaisten yksiköiden tietojen mukaan. Kuten talon avaimissa, myös lukkosepät soittavat ongelman ratkaisemiseksi heti, mutta se on erittäin tärkeää tietää, mitä tehdä kussakin tapauksessa.

Mitä teen, jos olen kadottanut auton avaimet?

Ensinnäkin, älä menetä viileyttäsi. Tarkista vielä kerran paikkoja, joissa epäilet jättäneesi avaimet. Avaimet menetetään useammin silloin, kun olemme rennompia, kuten lomalla. Tämä joskus vaikeuttaa ratkaisua.

Jos aiot matkustaa On suositeltavaa tuoda mukana kaksi autonavainta. Kun ostat uuden tai käytetyn auton ja joskus tarvitset toisen sarjan näihin tilanteisiin. Jaa kaikki säätimet tai näppäimet. Jätä yksi kotiin tai anna se kumppanillesi.

Jos olet tietämätön henkilö, voit kytkeä yhden avainten paikantamiseen myydyt laitteet, kuten Tile tai AirTag. Näiden avaimenperien avulla voit etsiä auton avaimet sovelluksen avulla, joka paikantaa ne. Jotkut gadgetit lähettävät ääniä tai valoja löytääkseen avaimet, jos olet kadottanut ne lähellä sijaintiasi.

Häviön sattuessa, On tärkeää tarkista vakuutuksen ehdot sinulla on tämä tilanne. Jotkut käytännöt sisältävät tiepalvelun. Jos kadotit avaimet sisältä autosta voit saada ne takaisin kiitos asiantuntijalle, joka voi avata autosi, jotta voit jatkaa ajamista.

Mitä teen, jos auton avaimet on varastettu?

On tärkeää tietää, oletko kadottanut auton avaimet tai ne on varastettu sinulta, koska menettely on erilainen. Mutta toistamme, varmista, että ne on todella varastettu sinulta tai että olet menettänyt ne.

Valitettavasti, Normaali asia on, että avainten varastamiseen liittyy auton varastaminen. Jos näin tapahtuu, sinun on mentävä poliisiasemille tehdä valitus. Loogisesti sinun on pakko todista auton omistus osoittamalla DNI, auton dokumentaatio, jossa näkyvät tärkeät tiedot, kuten alustan numero.

Tämä on niin välttämätöntä, että agentit löytävät avaimet kuten todista vakuutusyhtiölle avainten varastaminen. Vakuutusyhtiöt voivat harkita sekä varkauksia että varkauksia, mutta ne ovat kaksi eri käsitettä. Varkaus on vakuutetun omaisuuden laiton varastaminen teoilla, jotka aiheuttavat vahinkoa, vaikka varkaudesta ei aiheudu vahinkoa.

Mitä vakuutus kattaa, jos auton avaimet katoavat tai varastetaan?

Varkauden tapauksessa vakuutuksenantajan on vaikeampi peittää avainten kaksoiskappaleet, toisin kuin mitä tapahtuu, jos kyseessä on ryöstö. Sama tapahtuu menetyksen kanssa. Siellä on joitakin käytäntöjä että sisältää uuden avainsarjan ja lukon vaihdon autosta. Myös olemassa kotivakuutus mukaan lukiensen kattavuuden joukossa, auton avainten varastaminenmutta he pyytävät sinulta todisteita väittääksesi sen.

Mitä avainten katoamisen tai varastamisen vakuutus sisältää?

Tiepalvelun kattavuus
Kaksoiskappaleen lähettäminen kotiin
Toimenpiteet auton sisällä olevien avainten palauttamiseksi
Auton lukon vaihtaminen
Vaihtoauto, kunnes ongelma ratkeaa
Kiireellinen kuljetus toisen pelin saamiseksi

Nämä ovat joitain yleisimmät vakuutuksen tarjoamat palvelut, sekä uudet että käytetyt ja käytetyt autot, mutta kaikki eivät sisälly kaikkiin käytäntöihin, joten sinun on tarkistettava yritykseltäsi, mitkä ne sisältävät.

Kuinka ja kuinka paljon auton avaimen kopioiminen maksaa?

Kuten olemme kertoneet, vakuutusyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden saada kaksoiskappale avaimista. Jotkut jälleenmyyjät sallivat myös tämän vaihtoehdon. On myös mahdollista harkita soittamista brändin asiakaspalvelunumeroon, koska jotkut tarjoavat toisen avainten noutopalvelun, kopioinnin ja jakelun.

Auton avaimen kopiointi ei ole halpaa. Useimmissa on elektroninen siru tai transponderi. On olemassa erikoistuneita auton lukkosepät, jotka voivat kopioida sähköisiä avaimia, mutta kehittyneemmissä sinun on mentävä jälleenmyyjään. Hanki ylimääräinen avainsarja se voi maksaa jopa 300 euroa, riippuen avaimen tyypistä, auton merkistä tai mallista.

Mitä teen, jos auton avain ei toimi tai akku on tyhjä?

Kaikki mainitsemamme ongelmat ratkaistaan ​​kaksoiskappaleella etukäteen. On syytä muistaa, että useimmat nykyaikaiset auton avaimet ovat sähköisiä ja vaativat koodausprosessin. Tämä on hyödyllinen näkökohta, joka lisää mukavuutta, mutta voi myös olla ongelma. Joskus, elektroniikka vioittuu tai säätimen paristot ovat tyhjätmutta useimmat autot voidaan avata manuaalisesti.

Lisäksi sinulla voi olla ongelmia auton avaimen kanssa, koska akut ovat tyhjät. Valmistajilla on ratkaisu tähän tilanteeseen. Jos asetat avaimen hansikaslokeron lähelle tai etuosan keskelle, auto käynnistyy joka tapauksessa. Vyöhykkeet, jotka mahdollistavat tämän käynnistyksen, tunnistetaan aaltoilla varustetulla näppäimellä.

Oliko tästä viestistä apua?