Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Henrik Fisker työskentelee kovasti saadakseen samannimisen yrityksensä liikkeelle. Ensimmäinen askel otettiin Oceanilla, SUV:lla, jolla on houkutteleva muotoilu ja joka lupaa suuria annoksia teknologiaa tyrmäävään hintaan. Ja jotta se näkisi valon mahdollisimman pian ja menestyksen takuulla, se on tehnyt yhteistyötä alan raskaansarjan, kuten Magnan, kanssa. Mutta se ei ole ainoa projekti, jossa hän työskentelee ja jota varten hän kutoo liittoutumia teknologiayritysten, kuten Foxconn, kanssa.

Jos suunnittelemasi suunnitelmat ovat oikeilla jäljillä pian he esittelevät Fisker PEARin yhteiskunnassa. Olemme jo puhuneet hänestä joskus, mutta pieni ongelma on: tällä hetkellä se on piirros. Kyllä, brändi ei ole vielä halunnut ottaa askelta esitelläkseen todellista yksikköä tai prototyyppiä, vaikka se olisi esisarja. Näiden graafisten luomusten ansiosta meillä on kuitenkin a renderöinti, joka antaa valoa mahdolliselle suunnittelullesi Pidätkö siitä oikein…?

Fisker PEAR on halvin malli, jonka amerikkalainen talo myy…

Fisker PEAR EV Render 2024, TopElectricSUV

Kiitos TopElectricSUVin kaverit, voimme nähdä ja kuvitella, millainen tämä Fisker PEAR tulee olemaan. Ja ollakseni rehellinen luominen Se näyttää erittäin uskolliselta teaserille, joita Yankee-yritys on julkaissut viime kuukausina. Enemmän kuin mitään, koska se näyttää kunnioittavan etuosan ulkonäköä erittäin hienolla Full LED -optiikalla, joka ulottuu keskeltä ja valaisee PEAR-logon. Eikä vain sitä, vaan myös alemman optiikan tai puskurin järjestelyn vuoksi.

Kaiken kanssa, Tämän luomuksen kiistanalaisin osa on sivukuvassa. Tämä johtuu siitä, että PEARissa on ainakin teaser-versiossa erittäin matala ja kaareva «A»-pilari, joka ulottuu taaksepäin, muistuttaen Fiat Multiplan aikoinaan käyttämää linjaa. Lisäksi tämä tunne kasvaa, kun tarkastetaan, kuinka he suorittavat hihnalinjan ovien kanssa. Emme voi myöskään sivuuttaa sitä integroi ovenkahvat peltiin.

Lopuksi yksi yksityiskohta korostettavaksi. Päärynässä, ainakin tässä luomuksessa, on pullistuneet pyöränkaapit, eikä vain sitä, pyörät sijaitsevat melkein kulmissa. Tämä tekee ulkonemista erittäin hillityiksi, vaikka emme voi arvioida tätä tunnetta ennen kuin näemme sen henkilökohtaisesti. Joka tapauksessa tällä valinnalla olisi kaikki maailman logiikka: tarjoavat suurimman mahdollisen kapasiteetin matkustamossa ja tavaratila tavaratilassa.

Oli miten oli, ennen kuin Fisker PEAR näkee valon käsitteellisenä tai lopullisena mallina, emme voi arvioida sen suunnittelua. hänen aikanaan Henrik Fisker sanoi, että se oli uraauurtava ja futuristinen malli kuka juoisi muotityylistä, crossovereista. Tämä renderöinti ei kuitenkaan edusta sitä sellaisena kuin se on, joten joudumme odottamaan, että brändi uskaltaa ja saa lopullisesti sen markkinoille…

Ja sinä, pidätkö tästä mallista vai pidätkö sitä outona…?

Lähde – TopElectricSUV