Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

The Mitsubishi L200 Se on yksi markkinoiden pisimpään ikääntyneistä noutovaunuista. Ehkä et tiennyt, mutta hänen legendansa alkoi jo kaukaisessa vuonna 1978. Silloin syntyi ensimmäinen sukupolvi ja siitä lähtien se on menestynyt käytännössä kaikilla markkinoilla, joilla se on ollut läsnä. Kuitenkin huono tilanne, jonka japanilainen yritys on käynyt läpi viimeisen vuosikymmenen aikana hänen tulevaisuutensa oli asetettu väliin, sanoi.

Juorut kertoivat, että Mitsubishillä ei ollut «rahaa» uuden sukupolven muovaamiseen. Ja osittain se oli niin, mutta sen insinööritiimi on tiennyt kuinka kehittää alustaansa tuodakseen sen nykypäivään. Silti asiat ovat muuttuneet nyt, kun ne on integroitu Renault-Nissan-Mitsubishi Allianceen. Niin paljon kuin jo työskentelemään L200:n tulevan sukupolven parissa ja nämä tekee he haluavat auttaa meitä ymmärtämään, millaista se tulee olemaan. Mitä mieltä sinä olet…?

Uusi Mitsubishi L200 käyttää tulevan Nissan Navaran alustaa… hybridiversio mukana…

Kolesan Mitsubishi L200 takalevy

Jos muistat vähän, muistat sen Allianssi esitti kunnianhimoisen strategisen suunnitelman. Siinä jokainen tuotemerkki jakoi maailman vaikutusalueisiin ja kolmen timantin talo sai ASEANin. Tämä johtui siitä, että se on heidän tärkein myyntilinnake ja asiakkaat panostavat heidän malleihinsa. Hieman myöhemmin he muuttivat mielensä ja ilmoittivat myös sen jäisi Eurooppaanvaikka tässä tapauksessa auttamaan ranskalaista kumppaniaan Renaultia.

No, niin monen idean ja tulevaisuuden joukossa Mitsubishin ja Nissanin (ensimmäisen omistaja) päämiehet sopivat, että he yhdistäisivät yhdessä luodakseen uuden Navaran ja L200:n. Ja niin olemme päässeet nykyiseen pisteeseen: uusi L200 tai Tritón on jo kiertämässä maailmaa suorittamassa validointitestejä. Ja näiden testien ansiosta vakoojakuvaajat ovat pystyneet vangitsemaan sen hyvin naamioituneena, jotta Kolesa voi myöhemmin tehdä taikuutta ja luoda tämän renderointiparin…

Niissä voimme tietyllä mielikuvituksella nähdä kuinka seuraavan L200:n esteettinen koodi kehittyy. Edessä he ovat valinneet suuren pystysuoran säleikön, jota reunustavat optiikka «C»-kirjaimen muodossa temppulla. Yläosa on LED-päiväajovaloa varten ja keskellä on kohdevalo, jossa on muut toiminnot. Silti näiden kahden välillä on a kromi viimeistelty koriste ja siinä on myös C-muoto, joka kehystää sumuvalot alareunassa.

Emme tiedä saako tälle alueelle lisää muutoksia, mutta näyttää siltä, ​​että uusi L200 on «peto» kuin nykyinen. Toinen design-elementti, joka energisoi siluettiasi, ovat vaakasuuntaiset painatukset pyöränkaareissa. Eikä vain sitä, ne ulottuvat oviin, jolloin ne näyttävät dynaamisemmilta. Mitä tulee alustaan, tiedämme, että se jaetaan tulevan Nissan Navaran kanssa, mukaan lukien PHEV-pistokehybridiversio. Nyt nähdään, pääseekö se Eurooppaan.

Pitäisitkö siitä?

Lähde – Kolesa