Viime vuosina Mitsubishin tulevaisuutta on leimannut yleisön «kiusaaminen».. Kyllä, ehkä jotkut nostavat kätensä päänsä päälle lukiessaan tätä lausetta, mutta heidän maailmanlaajuisesti myytävänä on muutakin nähtävää. Selkeä esimerkki: Eclipse Cross se on yksi eksoottisimmista ja täydellisimmistä C-maastoautoista, ja silti «kolme» myydään. Tietysti, jos valikoima olisi laajempi ja kunnianhimoisempi, asiat olisivat toisin, vaikka niin oli aiemmin, eikä se toiminut heillekään.

Sitten niitä on ollut mainoksia hänen maaliskuuta Y palata Euroopan markkinoille. Jälkimmäinen yllätti meidät, ja lopullisesti, koska he tekivät sen kävellen käsi kädessä Renaultin kanssa. Ja kuten suosittu sanonta kuuluu «noista jauheista tulee nämä mudat» ja mielenkiintoisia uutisia. Tärkein liittyy asiaan Mitsubishi Coltin ylösnousemus, yksi perinteisimmistä B-segmentin apuohjelmista. Joten huomioi nämä ja katso niitä hyvin tekee

Seuraavan Mitsubishi Coltin esteettinen koodi syntyy Renault Clion suuresta päivityksestä…

Kolesan uusi Mitsubishi Colt takarenderöinti perustuu Renault Clioon

Jos muistat vähän, muistat sen Puhuimme uudesta Mitsubishi Coltista muutama päivä sitten. Pääsyy ja syy oli se, että kolmen timantin talo ilmoitti, milloin uusi iteraatio näkee valon. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, aikaa on vielä hieman yli vuosi, tulee julkisuuteen vasta kesän 2023 jälkeen. Lisäksi tällä askeleella he ilmoittivat myös jotain, mikä oli julkista ja pahamaineista: se olisi nykyisen Renault Clion tekninen klooni.

No, lehdistötiedotteen vieressä oli sama teaser, jonka he julkaisivat kauan sitten. Siinä ei ollut muuta kuin kourallinen valoja ja tähteitä, joissa tämän Coltin etuosa hallitsi. Ja tämä on ollut lähtökohta Kolesalle luoda pari renderöintiä, joissa he antavat a käännä nykyisen Clion esteettiseen koodiin. Ja ollakseni rehellinen, meidän on sanottava, että se sopii hänelle upeasti, varsinkin koska se tuo ripauksen aggressiivisuutta…

Tarpeeksi kanssa korjaus optiikan tai etusäleikön tyyliin. Ensinnäkin ranskalaisessa hyödyllisyydessä on tietty jälkimaku, mutta kun se tulee yhteen grillin uusimmassa kehityksessä «Dynaaminen suoja » asiat paranevat. Puskuri ja sitä muotoilevat muotoilulinjat merkitsevät myös käännekohtaa. Sivukuvaa varten Kolesa ei tietenkään ole pitänyt tarpeellisena tehdä muita muutoksia lukuun ottamatta «Hybrid EV» -logo pyöränkaaressa.

Lopulta meillä on takaosa. Tämä osa on a Kolesan luova lisenssi koska toistaiseksi ei ole kuvia tai tietoja, jotka vahvistavat tätä mallia. Kuitenkin varten optiikka ja puskurimuoto Siinä olisi oma logiikkansa. Joka tapauksessa, vaikka se ei ole vielä virallisesti tiedossa, brändi saattaa julkaista uutta graafista materiaalia. Meidän on oltava kärsivällisiä ja oltava tietoisia Japanista saapuvista uutisista. Ja sinä Mitä mieltä olet uudesta Coltista?

Lähde – Kolesa