Saltar al contenido

Mitä tulee ottaa huomioon autoa ostettaessa: Tärkeimmät näkökohdat

21 de diciembre de 2022
Mita tulee ottaa huomioon autoa ostettaessa Tarkeimmat nakokohdat

annamme sinulle 3 perusasiaa, jotka on otettava huomioon autoa ostettaessa. Suoraan. Kyllä, on vain kolme, joita sinun tulee harkita aluksi myöhempää käyttöä varten hienosäätö tutkimuksesi.

On selvää, että käytetyn ja käytetyn auton osto yleensä tuo mukanaan loputtomia listoja tarkistuspisteet, DGT, siirrot, kilometrit… monia päänsärkyä, jotka lopulta turhauttavat sinua.

Sisään napsautuksia Uskomme, että sinun on oltava käytännöllinen ja tiedettävä, että auton oikean oston tekemiseen on kolme keskeistä seikkaa: siirtymä ajoneuvosta, kulutus ja koko. Nämä kolme kohtaa ovat välttämättömiä. Sitten kaikki, mitä haluat vahvistaa edelleen, on kunnossa, mutta ilman näiden kolmen kysymyksen ratkaisemista sinun ei pitäisi jatkaa. Huomaa, me erittelemme ne puolestasi:

Aspekti 1: Ajoneuvon iskutilavuus

The ensimmäinen näkökohdista se, että sinun täytyy ostaa auto ja saada se oikein, liittyy siihen siirtymä. Vastaa tähän kysymykseen: Mihin aiot käyttää autoa? Liikkuaksesi kaupungissa ja shoppaillaksesi, viedäksesi lapset kouluun, mennäksesi töihin teollisuusalueelle tai tehdäksesi pitkiä retkiä joka viikko joko työn takia tai koska haluat löytää viikonloppuisin uuteen kohteeseen?

Tunnista tottumukset ja osta käytetty ja käytetty auto a oikea siirtymä Se on perusnäkökohta, joka on otettava huomioon, koska vaatimukset ovat erilaisia ​​ja hyödyt (tai vahingot) myös.

Katso, mihin ryhmään näistä kahdesta tunnistat:

  • Jos käyttö, jonka aiot antaa ajoneuvollesi, on huomattava kaupunkilainen, tiukempi siirtymä saattaa riittää, koska sinulla on kevyempi ja ketterämpi ja mukavampi ajoneuvo kadulle. Lisäksi pienet siirtymät vähentävät kulutusta, maksavat vähemmän veroja…
  • Jos toisaalta käytät ajoneuvoa suurten määrien tekemiseen kilometriä maanteitseSuurempi kuutiotilavuus antaa sinulle kestävyyttä, voimaa, voimaa ja tasapainoa. Lyhyesti sanottuna turvallisuus. Kulutus kasvaa kyllä, mutta muistetaan, että tiellä tasaisella nopeudella ne aina vähenevät.

Aspekti 2: kulutus, diesel vai bensiini?

Toinen niistä Olennaista autoa ostettaessa on kulutus. Suoraan edelliseen kohtaan liittyvä toinen toinen kysymys: Kuinka monta kilometriä teet vuodessa?Täten… diesel vai bensa?

On sääntö, jonka olet varmasti kuullut useammin kuin kerran (ei täysin väärä), joka sanoo, että jos menet läpi yli 20 000 kilometriä vuonna dieselmoottori on parempi ja jos et pääse niihin, niin bensa.

Yleisesti ottaen se voi auttaa meitä saamaan suositusmutta älä unohda linkittää sitä edelliseen näkökohtaan: käyttää että aiot törmätä autoon.

  • Kuvittele, että reitit kerääntyvät monta kilometriä mutta vain sisään tiettyjä hetkiä vuodesta kuten kesäloma tai pääsiäinen, eikä vuoden lopussa ajettu kokonaismatka ole 10 000 kilometriä. Siinä tapauksessa saatat olla kiinnostunut bensiinimoottorista.
  • Toisaalta, mieti toistuvia kaupunkikierroksia ja ympäristöön, ehkä töihin, joiden kanssa vuosikilometrit ovat yhteensä noin 20 000 tai enemmän. Siellä olisi ehkä parempi harkita dieseliä.

Kuten näette, kulutus on toinen keskeinen tekijä valittaessa käytettyä ja käytettyä autoa, kuten Clicarsilla.

diesel tai bensiini

Aspekti 3: Ajoneuvon koko

Iso aasi kävele tai ei kävele. Ja jos se ei mahdu autotalliin, niin mitä?

Vaikka se saattaa tuntua banaalimmalta, kolmas seikka, joka on otettava huomioon autoa valittaessa, on se koko. Pieni tai kaupunkiauto varmistaa, että pääset liikkumaan kaupungissa erittäin ketterästi, pienen koon ansiosta on helppo pysäköidä mihin tahansa tilaan, mutta päinvastoin sinulla on pieni, jopa 350 litran tavaratila.

Jos valitset keskikokoisen tai kompaktin auton, se on hyvä tapa yhdistää kaupungissa vielä ketterän auton monipuolisuus, jossa on hieman suurempi tavaratila, noin 350-500 litraa, mikä on erittäin hyödyllistä satunnaisille matkoille. tai joku muu perheenjäsen.

Lopuksi, iso tai perheauto on täydellinen koko perheen kuljettamiseen ja pitkille matkoille. Sen yli 500 litran tavaratila takaa suuren kantavuuden. Vaikka pysäköinti on vaikeampaa alueista riippuen.

Lisäksi on tarkistettava, että sen lisäksi, että pysäköit sen mukavasti aukiolle, pääset sieltä pois. Mittaa ja varmista se Voitko avata oven pienellä vaivalla!

Se vaikuttaa absurdilta, mutta vakuutamme, että se ei ole sitä. Arvostat sitä erityisesti jos sinulla on lapsia pieniä, koska ne vaativat paljon laajempaa toimintaa ja liikkeitä.

auton koko

Jatkossa suorittamasi tarkastukset eivät vahingoita ja saavat ehdokkaan käyttämään upouutta autotallipaikkaasi, mutta älä unohda ottaa huomioon 3 päänäkökohtaa käytettyä autoa ostettaessa: iskutilavuus, kulutus ja koko.

Sisään napsautuksia Meillä on satoja käytettyjä autoja parhaaseen hintaan, joissa ostoksen pääasiat näkyvät, joten et tuhlaa sekuntiakaan aikaa. Lisäksi viemme sen kotiisi 24 tunnissa ilmaiseksi!

Oliko tästä viestistä apua?