Saltar al contenido

Mitä tulee ottaa huomioon käytettyä autoa ostettaessa?

14 de octubre de 2021

Käytetyn auton ostaminen on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat hankkia auto hyvään hintaan. Mutta se on monimutkaisempi ostotyyppi kuin perinteinen, ja siksi tarjoamme sinulle joitain vinkkejä käytetyn auton ostamiseen ennen ja jälkeen ostoksen.

On olemassa toimenpiteitä, jotka sinun on tehtävä ennen käytetyn auton ostamista, mutta muistutuksena suosittelemme, että pyydät esimerkiksi DGT: n ajoneuvon taustaraportti tarkistaa, että kaikki on kunnossa sekä sakkojen että verojen tasolla. Samoin on olemassa autosertifikaatteja, jotka tarkistavat yksityiskohdat, kuten sen, että kilometrit, joille sitä myydään, ovat todellisia. Sinun ei tarvitse käsitellä näitä huolenaiheita, jos ostat autosi verkossa Clicarsista, koska kaikille ajoneuvoillemme on taattu markkinoiden täydellisin tarkastus, joka perustuu 250 valvontapisteeseen ja me huolehdimme kaikista asiakirjoista, joten täytyy huolestua nauttiakseen tiellä.

Tarvittavat asiakirjat

Jos aiot valita osta käytetty auto yksityiselleV, on tärkeää, että pyydät dynaamista testiä ennen ostamista. Koska on erittäin tärkeää varmistaa, että jarrut, vaihteisto, moottori, elektroniikka, renkaat, jousitukset tai korin yksityiskohdat, joita paljaalla silmällä ei havaita, on erittäin tärkeää. Jos katsot tämän tarkastuksen jälkeen, että se on ihanteellinen vaihtoehto, jatka myyntisopimus ja Omistajuuden vaihtolomake.

Kun myyntisopimus on ratkaistu ja sinun on liitettävä asiakirjat, kuten valokopio henkilötodistuksestasi, kopio lupakirjasta tai kopio teknisestä lomakkeesta, sinun on maksettava Perintösiirtovero, jonka maksu voidaan suorittaa verkossa tai pankissa ja aina autonomisen yhteisön verotoimistossa, jossa ostaja asuu. Käytettävissäsi oleva pazo on 30 arkipäivää myyntisopimuksen allekirjoittamisesta.

miten ostaa käytetty auto

Seuraava askel kierrättääksesi käytetyn auton kanssa ja tilaisuus on hankkia uusi levityslupa voit saada mistä tahansa liikennevirastosta, mutta voit myös suorittaa toimenpiteitä, kuten maksaa samat maksut miDGT -sovelluksen kautta, jonka Traffic käynnistää helpottamaan tällaista tilannetta. Riippumatta siitä, kumpi reitti valitaan, sinun on kerättävä asiakirjoja, kuten omaisuuden siirtovero, kauppasopimus, operaatioon osallistuneiden henkilöllisyystodistukset sekä edellä mainittu kierrätyslupa ja ajoneuvon tekninen esite. todiste kiertoveron maksu edellisen vuoden ja allekirjoitetun omistajanvaihtolomakkeen.

Toinen tärkeä yksityiskohta, joka sinun on otettava huomioon voidaksesi kiertää äskettäin ostetun käytetyn auton kanssa, on turvallinen. Voit periä vakuutuksen edelliseltä omistajalta, kunhan vakuutusyhtiö sallii sen, koska kuljettajaprofiilisi on yhteensopiva edellisen kanssa. Tai voit ottaa vakuutuksen omilla ehdoillasi. Kun olet suorittanut nämä byrokraattiset toimenpiteet, olet valmis aloittamaan ajamisen käytetyn ja käytetyn auton kanssa.

Yksilöiden väliseen myyntiin liittyy lisäriskejä, joita sinulla ei ole, jos päätät ostaa Clicarsista, jossa sinulla on kokeilujakso 15 päivää tai 1000 kilometriä jolla varmistat, että autosi on oikea vaihtoehto. Tämä aika ja etäisyys ovat enemmän kuin tarpeeksi tietääksesi, että kaikki on oikein uudessa autossasi. Tästä ja muista eduista kutsumme online -jälleenmyyjämme myymiämme ajoneuvoja hyväksi kädeksi, koska he ottavat huomioon kaikki takuut.

Hienosäätö

Vinkkeinä käytetyn auton ostamiseen meidän on myös puhuttava ensimmäisistä vaiheista auton ostamisen jälkeen. Ei ole koskaan haittaa, että ennen kuin alat ajaa käytettyä autoa, vie se a luottamustyöpaja antaa sille viimeisen ilmeen, esimerkiksi jos olet menossa pitkälle matkalle hänen kanssaan. Itse asiassa jotkut työpajat tarjoavat tätä palvelua antamalla myyjän ja ostajan olla läsnä, ja he tekevät sen hintaan 40 euroa tai 60, jos käytetään täydellistä versiota sähköisellä diagnoosilla. Jälkimmäisessä tapauksessa saat raportin ajoneuvon vikoista tai rikkoutumisista sekä pienen selityksen niistä.

Tämä ostojen jälkeinen vaihe on myös mielenkiintoinen tarkista renkaat eikä vain pinnallisesti, vaan myös sen ostovuoden perusteella. Kulutuspintaa ei saa käyttää, mutta tämä ei tarkoita, että pyörä olisi hyvässä kunnossa. Olet vaarassa, että ne ovat kiteytyneet, mikä voi aiheuttaa tartunnan menetyksen ja muita ongelmia.

Tee myös a öljynvaihto jotta saisimme selkeän viitteen siitä, milloin tehdä seuraava. Lisää nesteitä huomioon: jäähdytysneste, muutos, joka on suositeltavaa liittää jäähdyttimen tyhjennykseen. Ilmansuodattimet tai jarrulevyt ovat muita osia, jotka sinun on harkittava vaihdettavaksi, jotta saat käyttökokemuksen käytetystä ja käytetystä autosta. Kaikkeen tähän meidän on lisättävä lisää esteettisiä näkökohtia, kuten perusteellinen puhdistus, johon voidaan nykyisessä yhteydessä liittää tuotteita, kuten otsonia, jotka todistavat täydellisen desinfioinnin.

Toivomme, että nämä vinkit käytetyn auton ostamiseen ovat auttaneet sinua. Jos sinulla on kysyttävää, asiantuntijamme ovat käytettävissäsi, soita meille numeroon 919 015 000 ja he auttavat sinua löytämään sinulle sopivan käytetyn auton.

Oliko tästä viestistä apua?