Saltar al contenido

Mitä vuokraaminen on ja mikä siinä on hyvää, mikä saattaa kiinnostaa sinua?

5 de agosto de 2021
Mita vuokraaminen on ja mika siina on hyvaa mika saattaa

Oletko kyllästynyt autoosi pian ja haluatko uusia sen aika ajoin? Pelkäätkö odottamattomia kuluja, joita rikkoutuminen voi aiheuttaa? Hallitsetko yritystä ja tarvitset joustavan ja jatkuvasti uudistuvan ajoneuvokannan? Vuokraaminen saattaa kiinnostaa.

Useimmat ihmiset, kun he ajattelevat tarvetta ostaa auto, ajattelevat vain sen ostamista ja käyttöä niin monta vuotta kuin mahdollista. On kuitenkin olemassa muita kaavoja, jotka sallivat enemmän joustavuutta ja tiettyjä etuja, jotka voivat olla ratkaisevia päätettäessä.

Jos olemme äskettäin käsitelleet vuokrasopimusta, tällä kertaa tarkastelemme vuokraamista, pitkäaikaista vuokrakaavaa, joka syntyi vastauksena monien yritysten on tehtävä laivastostaan ​​joustavampi ajoneuvoja, mutta jota tällä hetkellä tarjotaan myös yksityisille.

Mitä on vuokraus

Vuokraaminen on a vuokrata auton jonka kautta maksamme kuukausimaksun, joka sisältää sen ylläpitokustannukset sekä sen käyttöön tarvittavat palvelut. Ajoneuvot ovat vuokrausyrityksen omistuksessa ja ajoneuvo tai henkilö, joka vuokraa ajoneuvon, tietää aina kiinteät käyttökustannukset ja nauttii niistä ilman yllätyksiä.

Vuokra 8 avaimella

Vuokraamisen edut vaihtelevat, koska yritystasolla on mahdollista saada kuukausimaksun vähennyksestä johtuvia veroetuja, mikä helpottaa myös kaluston hallintaa. Ei vain sitä, koska sen avulla voimme saada jatkuvasti päivitettävän ajoneuvon tai kaluston, joka on mukautettu tarpeisiimme:

 1. Mitä on vuokraus: pitkäaikainen autonvuokraus.
 2. Kuka voi palkata sen: kuka tahansa luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö (yritykset, freelancerit ja yksityishenkilöt).
 3. Sopimuskausi: muuttuva, enimmäiskesto on yleensä 60 kuukautta.
 4. Kuka omistaa ajoneuvon: vuokrausyhtiö.
 5. Mitä palveluita se sisältää: kaikki ajoneuvojen huoltoon liittyvät (vakuutus, 24 tunnin apu, huolto, korjaukset, ITV, renkaiden vaihto jne.).
 6. Mitä veroetuja sillä on?: kuukausierät ovat täysin vähennyskelpoisia.
 7. Haluan purkaa sopimuksen ennenaikaisesti, voinko?: kyllä, milloin tahansa ja maksamalla sopimuksen etukäteen.
 8. Sopimus on päättynyt, mitä tapahtuu?: ajoneuvo palautetaan ja voit korvata sen uudella.

Vuokraukseen sisältyvät palvelut

Kuten olemme jo edenneet, yksi vuokrauksen tarjoamista eduista on, että kaikki kulut tulevat sinun huolto, tuki ja korjaukset.

Käytännössä vuokrattu yritys kattaa esimerkiksi kulut, kuten vakuutukset, öljynvaihdon tai kytkinvian, joten sopimuksen haltijan on vain huolehdittava polttoaineen maksamisesta ja ettei se joudu mihinkään liikennerikkomukseen, koska siinä tapauksessa sinun on otettava se henkilökohtaisesti.

Haluatko tietää Citroën C3? Javier Gómara kertoo kaiken hänestä.

Kun ostamme omistamamme ajoneuvon, tiedämme vain, että maksamme kuukausimaksun, jos olemme rahoittaneet sen, ja että meidän on vastattava sen ylläpito- ja vakuutuskustannuksista, mutta odottamattomia tapahtumia rikkoutumisen tai vastaavan muodossa on mahdotonta ennakoidasekä politiikan, ITV: n ja muiden ajoneuvon käyttöön ja omistukseen liittyvien menettelyjen hallinta.

Jos hallitsemme myös liiketoimintaa, kaikki nämä oletukset kerrotaan suhteessa laivaston koosta riippuen, mikä vuokrauksen kanssa yksinkertaistuu huomattavasti.

Vuokrauksen toiminnalliset edut

 • Yksinkertaisuus: vuokraaja huolehtii kaikista menettelyistä ja kuluista yhdessä laskussa ja kuukausimaksussa.
 • Hallinnolliset säästöt: Koska kyseessä ovat vuokratulot, vuokrapalkkio ei merkitse lainan poistoa eikä sitä kirjata omaisuuseräksi tai velaksi, joten se ei näy taseessa tai ole osa varastonhallintaa.
 • Pienempi riski: Mahdolliset ongelmat, kuten verojen maksaminen, siviilioikeudellinen vastuu, odottamattomat häiriöt, ostajan löytäminen jne., Katoavat tällä menetelmällä.

Vuokraamisen taloudelliset edut

 • Esteettömyys: ajoneuvo on heti saatavilla ilman suuria kustannuksia kerralla.
 • Maksuvalmius: tämä kaava vapauttaa kassaresursseja muiden kulujen kattamiseen sen lisäksi, että vähennetään ajoneuvon poistoja ja parannetaan yritysten omaisuuden velkaa ja kannattavuutta.
 • Turvallisuus: Inflaatio, korot tai muut odottamattomat tapahtumat, kuten rikkoutumiset, eivät ole kiinteitä kuluja vuokraukseen.
 • Veroetuja: yritykset ja freelancerit voivat vähentää 100% yhtiöveron ja henkilökohtaisen tuloveron kiintiöstä (ilman arvonlisäveroa). Riippuen siitä, miten sitä käytetään ammatillisessa toiminnassasi, arvonlisävero voidaan myös vähentää kokonaan.

Mikä on joustava vuokraus

Tämäntyyppiseen vuokraukseen ei sisälly sitoumusta täyttää tietty sopimuksen kesto käyttää ajoneuvoa vain tarvittaessa ja mahdollisuus palauttaa se ilman seuraamuksia.

Tällä tavoin hankkija käyttää tarvittavia resursseja vain mahdollisimman lyhyen ajan ja odottamatta, nauttien myös perinteisen vuokrauksen eduista.

Oliko tästä viestistä apua?