Saltar al contenido

Miten ja miksi auto heikkenee?

5 de agosto de 2022
1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saato

Kun ostamme auton, sekä uuden että second hand ja tilaisuus verkossa, pohdimme, kuinka tämä auto heikkenee tulevaisuudessa ja miten tämä vaikuttaa mahdolliseen myyntiin. Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on, että heti kun astut jälleenmyyjän ovesta sisään, autosi arvot laskevat. Näin se on ja meidän täytyy käsitellä sitä.

Mutta tässä Clicars-blogiviestissä haluamme kertoa, kuinka auto heikkenee ja millä tavoilla sen hinnan laskua kannattaa välttää tai vähentää.

Kauanko uuden auton arvon aleneminen kestää?

Että uusi autosi tai second hand ja tilaisuus arvostettuja malleja lukuun ottamatta tulee aina tapahtumaan. Älä huoli. Mutta sinun on tiedettävä, mitä ne ovat. syyt ymmärtää, miten näiden autojen arvo toimii.

  • Antiikki: 10 % vähemmän heti kun poistut jälleenmyyjältä
  • Veroviranomaiset: ministeriöllä on julkinen taulukko poistojen tarkistamista varten
  • Suosio: mitä suositumpi se on, sitä kauemmin sen aleneminen kestää
  • auton tila: huolehdi siitä, ettei se huonone ennen tiliä
  • Markkinoida: on käytettyjä autoja, jotka vahvistavat arvoaan niukkuutensa vuoksi

Joka tapauksessa aika, joka kuluu uuden autosi alenemiseen, on suhteellista. Ensimmäiset viisi vuotta ovat suurimman rappeutumisen aikaa. Syötä sieltä ne subjektiiviset avaimet, jotka olemme sinulle kertoneet.

Kuinka paljon käytetyn auton arvo alenee?

Vastaus on suuntaa-antava, mutta auto second hand ja tilaisuus arvoltaan 10 % vähemmän heti kun se lähtee jälleenmyyjältä ja viiden ensimmäisen elinvuoden aikana voit menettää jopa 15 % vuodessa.

Miten estän autoni menettämästä arvoa?

Missa teet kopion auton avaimista Mita tarvitset Paljonko se maksaa

On temppuja, jotka auttavat sinua vähentämään poistojasi käytetty ja käytetty auto. Ei ole sama asia ostaa likainen ajoneuvo, jossa on kuluneet komponentit, kuin auton, joka on saanut hyvän elämän. Ostajalla on keinot tarkistaa asia.

Tässä viestissä kerromme sinulle yksityiskohtaisesti ostovinkkejä käytetty auto:


Säilytä aina alkuperäisen kaltainen ulkomaalaus ja valmistajan vaihtoehdoilla. Jos olet maalannut sen uudelleen eri värillä, sen arvo on paljon vaikeampi säilyttää. Pidä kaikki auton versiot ajan tasalla ja tarkista, että kaikki turvaosat ovat kunnossa.

Kilometrien määrä on avainasemassaMitä vähemmän sinulla on, sitä enemmän arvoa sillä on. Muista aina tarkistaa kilometrihistoria sekä auton käyttöikä. Autot, joissa on paljon lisävarusteita, säilyttävät korkeamman markkina-arvon vuosien saatossa.


Lyhyesti sanottuna uuden auton aleneminen on väistämätöntä, mutta sitä voidaan hillitä hyvällä ajoneuvon huollolla. Se on omistajan käsissä.

Clicarsilla me välitämme myynnistä käytettyjä ja käytettyjä autoja parhaaseen markkinahintaan suhteessa sen laatuun ja käyttäytymiseen. Kaikki ajoneuvot käyvät läpi tiukan kunnostus- ja arviointiprosessin, mikä tekee niistä turvallisen valinnan.

Oliko tästä viestistä apua?