Saltar al contenido

Neljä vikaa, joista todennäköisesti kärsit (ja miten voit estää ne)

6 de agosto de 2021
Nelja vikaa joista todennakoisesti karsit ja miten voit estaa ne

The auton ikä ja huono huolto ne merkitsevät ilmeisiä ongelmia liikkeelle. Selkein ja tärkein viittaa turvallisuus mutta ne vaikuttavat myös merkittävästi ajoneuvojen rikkoutumiset. Tämä käy ilmi tasapainosta, jonka Espanjan Royal Automobile Club (RACE) tekee joka vuosi tässä suhteessa ja jossa se erottuu nousu 18% osallistujistaan ​​vuonna 2017 verrattuna edelliseen vuoteen, noin 900 000 interventiota moottoritiellä.

Analyysi, joka mahdollistaa myös tietää yleisimpiä vikoja autoilijoille, ottaen huomioon RACE -toimenpiteet, jotka eivät ole kuljettajien aiheuttamia. liikenneonnettomuudet (45 014 vuonna 2017, laskua 6,1%). Näiden tapahtumien lisäksi klubi päättelee, että ensimmäinen syöttöjen syy on huoltovajeet että käyttäjät luopuvat ajoneuvoistaan, erityisesti määräaikaistarkastuksissa ja tarkista hyvä kunto tiettyjä komponentteja ennen liikkeen aloittamista. Tilanne, joka pahentuu tapauksessa vanhemmat autot, samoin kuin kauhea tila monista teistä.

Seuraavat ovat neljä yleisintä vikaa Espanjassa viimeisen vuoden aikana ja miten ne voitaisiin estää.

Akku // 165306 vikaa

Hyvin mennessä minkään muun edessä erittely, liittyvät niihin akku ne käytännössä kaksinkertaistuvat seuraavaan yleisimpään. Se on sähköinen virtalähde autosta, joten jos se epäonnistuu sen yleisessä toiminnassa, se vaikuttaa ilmeisesti. Työpaja voi ilmoita tilasi helposti epävarmoissa tapauksissa on otettava huomioon, että niiden käyttöikä on loppumassa ja että alhaiset lämpötilat vaikuttaa suorituskykyysi. Jos auto seisoo paikallaan pitkään se on irrotettava ja on suositeltavaa tarkistaa, että päätelaitteiden olosuhteet ovat riittävät, siirtyä puhdistukseen ruosteen tai muun lian sattuessa. Jos se loppuu, ne voidaan ladata, vaikka otetaan huomioon, että jos se on liian vanha, se ei ehkä ole tehokas ja esiintyvyys toistuu.

Renkaat // 78 900 vikaa

Toinen klassikko rikkoutumisten joukossa. Ja myös kaikkien kanssa turvallisuuskonnotaatioita jotka johtavat puutteisiin tässä tärkeässä osassa. Huono rengas voi mutkistaa matkan lisäksi myös aiheuttaa onnettomuuden räjähdykseen tai a väärää käyttäytymistä alhaisissa tartuntaolosuhteissa. Sen estämiseksi, kaksi ovat tekijöitä kuljettajan on varottava: katon yleinen kunto (kulutuspinnan syvyys, epäsäännöllinen kuluminen, yhdisteen vaurioituminen, ajan myötä kovettunut kumi …) ja sen oikea paine, jonka on oltava valmistajan julkaisussa ilmoittama ajoneuvon kuormituksesta riippuen.

korjaus auto

Riittää, että kiinnität vähän huomiota tiettyjen ongelmien paikantamiseen ajoissa.

Moottori // 43158 vikaa

Epigraph erittäin tilava Tämän pitäisi osoittaa, että RACE on kolmas syy vikaantumiseen vuoden 2017 aikana, koska se viittaa tapahtumiin, jotka johtuvat mikä tahansa moottorin osa, vaihteesta hammashihnaan, kytkimen tai monien järjestelmien ja elementtien toimintaa hallitsevan elektroniikan kautta. Siksi arvokkain yleinen neuvo näiden ongelmien estämiseksi viittaa a hyvä huolto, noudattaa aina valmistajan ohjeet määräaikojen osalta voiteluaineen ja jäähdytysnesteen säännöllinen tarkastus. Minimoit myös riskit älykäs ajo, välttää haitallisia tapoja, kuten kytkimen väärinkäyttö, nosta moottorin kierroslukua yli tarpeen, naarmuta vaihteita vaihdettaessa …

Pumppu ja ruiskutus // 28 654 vikaa

Vastuussa olevat elementit ruokkia ponneainetta he sulkevat tämän luettelon kaikkein alttiimmista pilaantumisesta RACEn kokemusten mukaan. The polttoainepumppu ja ruiskutusjärjestelmät sylinterit ovat alttiita hajoamiselle. Lukuun ottamatta ajan myötä tapahtuvaa käytön heikkenemistä, molempien komponenttien vikojen pääasiallinen syy liittyy a huonolaatuinen polttoaine, joka voi esittää, jää siihen estää suuttimet tai vesi, joka vaikuttaa pumppuun. Samassa mielessä se on tehokas suojana älä kiirehdi talletusta rajalle ennen tankkausta: pumpun on työskenneltävä kovemmin polttoaineen imeyttämiseksi ja taustalla muodostaa sedimenttejä joka siirretään ruiskutusjärjestelmään.

Oliko tästä viestistä apua?