Euroopassa olemme jo unohtaneet hänet, mutta Nissan Pathfinder oli yksi parhaista maastoautoista, joita olemme koskaan nähneet. Ei vain siksi, että sillä oli siihen aikaan aggressiivinen ja houkutteleva muotoilu, vaan myös siksi, että sen off-road-ominaisuudet olivat kiistattomat. Itse asiassa yksi palvelin pystyi testaamaan sen useammin kuin kerran tilanteissa, joissa monet heidän kilpailijansa hikoilivat «öljyä» päästäkseen läpi. Maastoautot saapuivat kuitenkin tilalle.

Olipa miten tahansa, Nissan Pathfinderissä on vielä paljon köyttä jonkin aikaa. Varsinkin markkinoilla, joilla asiakkaat osaavat arvostaa sen ominaisuuksia ja ennen kaikkea hyvää työtä perheautona. Siksi japanilainen talo on hänen takanaan estääkseen kilpailijoita astumasta hänen kantapäälleen. Joten vuoden 2023 edessä he ovat päättäneet muotoilla a uusi erikoispainos joka ilahduttaa mitä pelottomampia asiakkaita. On nimeltään Rock Creek ja sinä haluat sen…

Nissan Pathfinder Rock Creek debytoi virallisesti New Yorkin autonäyttelyssä…

Nissan Pathfinder Rock Creek 2023

Kuten kuvista näkyy, Nissan Pathfinder Rock Creek tarjoaa rajua estetiikkaa. Se on silmiinpistävämpi kuin sarjan muissa versioissa, ja kuten nyt näette, sillä on logiikkansa. Alusta alkaen se esittelee maastojousituksen a maavara 12,7-20,32 senttimetriä. Myöskään puuttuvia ei ole «Beadlock» kevytmetallivanteet 18-tuumainen asennettu tälle yksikölle tarkoitettuihin maastorenkaisiin.

Jos katsomme sen etuosaa, se urheilu a eksklusiivinen «V-Motion» säleikkö viimeistelty pianomustalla ja verkon muotoinen verkko. Etuosan viimeistelevät ympäri korirakennetta hajallaan olevat Rock Creek -logot tai putkimainen tavarateline, joka tarjoaa katolle 100 kilon lisäkuormituskyvyn. Tämän Pathfinderin sisältä esitellään istuimet, jotka on pukeutunut synteettistä nahkaa ja kangasta, ja niissä on muuten brodeerattu Rock Creek -logo.

Viimeistelemme hyttisi arvioinnin kontrastiväriset oranssit tikkaukset istuimissa, ohjauspyörä, kojetaulu, keskikonsoli ja ovipaneelit. Lisäksi resurssit paranevat, kun mukana on uusi älykäs Around View -näyttö off-road-tilassa tai perävaunun vetokoukku ja valjaat, jotka antavat sille 2721 kilon vetokyvyn. Lopuksi se on saatavana kuudessa värissä ja neljänä kaksisävyisenä.

Mitä tulee tekniseen osaan, Nissan Pathfinder Rock Creek esittelee myös parannuksia. The 3.5 V6 bensamoottori tehoa asti 217 kW (295 hv) ja 366 Nm parista Tätä varten japanilaisen talon insinööritiimi on muokannut osaa moottorin ohjausyksiköstä, vaikka he eivät luovu yhdeksän pisteen automaattivaihteistosta. lähettää kaiken voiman maahan kaikkien neljän pyörän kautta.

Ja sinä ostaisitko sen?

Lähde – Nissan