Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Asuntoautojen muoti näyttää uudelta, mutta ei, se ei ole sellaista. Tämä tapa elää ja matkustaa on melkein yhtä vanha kuin autoteollisuuden olemassaolo. Mutta miten luulet ihmisten matkustavan sektorin kynnyksellä, kun piti siirtyä paikasta toiseen ja välimatkaa oli tietty? No, «kannujen» «kantaminen» autossa, tulen teko missä voi, istuimilla nukkuminen ja paljon muuta mitä nyt ei uskota.

Hyvä asia on se ala, teknologia ja yhteiskunnan mentaliteetti ovat kehittyneet. Nyt ajoneuvot ovat muuttuneet niin paljon, että useaan otteeseen näyttää siltä, ​​että kohtaamme aidot matkasalongit. Näin mallit pitävät Nissan Primastar City Surfer Mitä näet näissä kuvissa? Sen on suunnitellut kärsimyksen ja vapaa-ajan ystäville, ja se on luotu yhdessä muoti- ja urheilutarvikeyrityksen Hurley…

Nissan Primastar City Surferissa on erityinen avain, jonka voit ottaa mukaasi surffaillessasi…

ja tulet ihmettelemään Mitä Nissan Primastar City Surfer tarjoaa, mikä erottaa sen muista? No, alusta alkaen muotoilu, joka esittelee eksklusiivisia yksityiskohtia, kuten tarroja ovissa. Mutta se on suljettujen ovien takana, missä hän paljastaa kaiken taikuutensa a keittiömoduuli, pesuallas ja jääkaappi sekä uusia säilytystiloja. Myöskään kääntyvistä etuistuimista, sängyiksi muunnettavista takaistuimista ja toisesta sänkystä ei ole puutetta alas laskettavassa katossa.

Myös, Jos olet hulluna surffaamiseen, tämä Primastar City Surfer antaa sinulle mitä etsit.. Nissan kertoo, että siinä on reikä jopa kolmen laudan kuljettamiseen. Lisäksi siellä on myös hyödyllistä tilaa märkäpukujen säilytykseen, a vaateteline 240 voltin pistokkeella niiden kuivaamiseksi, suihku ja jopa tuuletin. Se sisältää myös Hurley «Enjoy» Packin vakiona «olennaisten surffaustarvikkeiden» kanssa, kuten poncho, lippalakki, pyyhe ja reppu.

Varustukseensa Nissan Primastar City Surfer sisältää uusimmat ajoapuvälineet. Niistä voidaan mainita kuolleen kulman varoitus, kaistavahti, liikennemerkkien tunnistus, mukautuva vakionopeussäädin ja älykäs hätäjarrutus. Lisäksi laitteissa on myös a erikoisavain, jonka Hurley on luonut jonka avulla voit kantaa sitä eikä se vaurioidu surffauksen aikana.

Ja nyt ihmettelet mikä on sen hinta? No, se ei ole halpaa, mutta 54 100 € (sisältää verot), jonka Nissan pyytää siitä, on erittäin oikeudenmukainen luku. Nyt hauskuus on sinussa…

Lähde – Nissan