Saltar al contenido

Nissan Qashqai, tiedämmekö myydyimmän maastoauton?

16 de febrero de 2023
Nissan Qashqai tiedammeko myydyimman maastoauton

Hän nissan qashqai Se on yksi katumaastureista, joka on ollut markkinoilla pisimpään. Se kuuluu C-segmenttiin ja sitä on valmistanut merkki vuodesta 2006. Tällä hetkellä markkinoidaan sen kolmatta sukupolvea, joka esiteltiin vuoden 2021 lopussa. Tämä kompakti SUV ja erityisesti tässä uusimmassa sukupolvessa on luopunut dieselmekaniikasta .

Se kootaan tehtaalla, jonka tuotemerkki omistaa Sunderlandissa, Isossa-Britanniassa ja erottuu ominaisuuksistaan ​​ja teknologisesta arsenaalistaan. Mitata 4,43 metriä pitkä, mikä asettaa sen ennen sellaisia ​​tärkeitä malleja kuin Seat Ateca ja taakseen malleja, kuten Hyundai Tucson.

Nissan Qashqai, tämä on sen muotoilu

Nissan-maastoauton kolmas sukupolvi saapuu erittäin merkityillä linjoilla ja LED-ajovaloilla, jotka antavat mallille modernin ripaus, vaikka se seuraakin mallin toisen sukupolven jalanjälkiä. Qashqai.

Nissan Qashqailla on oma persoonallisuutensa ja se etsii nyt enemmän kuin koskaan paikkaansa markkinoilla, jotka ovat sitoutuneet yksilöllisyyteen ja henkilökohtaisten tarpeiden kattamiseen. Edessä erottuu sen jo klassinen V-muotoinen grilli, joka on kasvanut ja jossa logo on päähenkilö. Lisäksi sen vieressä on led ajovalot jotka alkavat koko sivua pitkin kulkevan vyötärölinjan. Tällä alueella kolmiomaisia ​​muotoja luovat ilmakuurin renkaat erottuvat edukseen.

Muotoilu ei ole täällä, vaan sivussa myös sen näkyvät ja kulmikkaat linjat herättävät huomiota. Kattolinjaa on nyt hieman madallettu ja kaksisävyisellä maalilla se tarjoaa urheilullisempaa estetiikkaa. Takaosa seuraa edellisen sukupolven trendiä. Nyt SUV:ssa on lisäksi spoileri, joka kruunaa takatuulilasin.

Mikä ajaa Nissan Qashqaita?

Moottorivalikoima koostuu mekaniikasta, jossa on jonkinlainen sähköistys. Pääsyvaihtoehto koostuu 1,3 litran DIG-T-lohkosta, joka yhdistää bensiinimoottorin 12 voltin MHEV-järjestelmä joka on saatavana tehoilla 140 ja 158 hv ja 240 ja 270 Nm maksimivääntömomentilla. Lisäksi se on DGT ECO -ympäristömerkin haltija. Molemmissa vaihtoehdoissa on kuusivaihteinen manuaalivaihteisto ja etuveto.

Kolmas vaihtoehto kutsutaan e-Power ja siinä on hybridijärjestelmä, joka on hyvin erilainen kuin mitä tiedämme tähän mennessä. Se koostuu 1,5 litran bensiinilohkosta, jossa on 155 hv:n säädettävä puristus ja joka toimii generaattorina, vaikka pyörät liikkuvatkin 190 hv:n ja 330 Nm:n sähkömoottorin ansiosta.

sisätilat nissan qashqai

Kaikki Nissan Qashqain salaisuudet

Nissan Qashqai on kehitetty CMF-C alusta Renault-Nissan-Mitsubishi Alliancesta. Rungossa on parannettu hitsaus- ja leimauskäsittelyä. Sisustuksen osalta malli noudattaa säännöllistä, hillittyä ja yksinkertaista esitystä.

Ajoasennossa erottuu 9 tuuman kelluva kosketusnäyttö, johon on lisätty 12,3 tuuman digitaalinen kojetaulu ja 10,8 tuuman Head-Up Display. Saatavilla olevista varusteista korostuu mukautuva vakionopeudensäädin Stop&Go-toiminto, Ohjausapu, automaattinen hätäjarrutus, 360º kamera, törmäystä edeltävä avustaja, kuolleen kulman ilmaisin tai automatisoitu pysäköinti.

Tämän mallin lähtöhinta alkaa noin 29 700 eurosta, mutta mukaan pääsee aina napsautuksia ja valitse a Nissan Qashqai. Toimitamme sen sinulle täysin tarkistettuna ja alle 48 tunnissa kotisi ovelle. Mitä odotat tapaaksesi uuden Qashqaisi?

Oliko tästä viestistä apua?