Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Toyota on juuri julkaissut rajoitetun erän kaupunkimaasturimallilleen, Toyota Yaris Crossille. Sitä kutsutaan Yaris Cross JBL Limited Edition ja tietysti äänitiimillä on johtava rooli tässä erikoispainoksessa. Mutta kysymys kuuluu:Tämä versio on todella mielenkiintoinen.?

Ensinnäkin on tärkeää huomata, että Toyota Yaris Cross JBL Limited Edition sitä valmistetaan jo Valenncienesin tehtaalla Ranskassa ja että ensimmäiset toimitukset tapahtuvat kesäkuun lopussa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Vähemmän tärkeää on se, että tuotemerkki, joka vain Espanjan markkinoille valmistetaan 200 yksikköä.

Mitä Yaris Cross JBL tuo?

Sisustus Toyota Yaris Cross

Kuten useimmissa tapauksissa rajoitetuissa erissä, Toyota Yaris Cross JBL on sijoitettu huippuluokan variantti. Se tulee erittäin hyvin varusteltuna, korostaen ulkopuolelta 17-tuumaiset pyörät, LED-ajovalot pitkällä automatiikalla ja tummennetut takaikkunat. Tärkeää on myös mainita sekä korin että kattoluukun Kaji Orange -sävy.

ohjaamossa mukana tulee Urban Blue -sävyinen kangasverhoilu ja joissakin yksityiskohdissa Kaji Orange, lämmitetyt etuistuimet, eksklusiiviset pyöränkaapit, sininen tunnelmavalaistus Toyota Smart Connect 9 tuuman näyttö ja JBL Premium -äänilaitteisto 8 kaiuttimella. Lisäksi kaikissa laitteissa on ilmainen kannettava kaiutin ja langattomat kuulokkeet, molemmat JBL:ltä.