Saltar al contenido

Opel insignia -arvostelut: mitä ostajat ja ammattilaiset ajattelevat?

22 de abril de 2022
Opel insignia arvostelut mita ostajat ja ammattilaiset ajattelevat

Ajatteletko ostaa a Opel Insignia käytettynä ja tilaisuudessa? Tässä Clicars-blogiviestissä autamme sinua ostoksessasi.

Ensinnäkin, muista, että meillä on laaja valikoima Opel Insignia käytettynä ja tilaisuudessa digiliikkeessämme. Varmasti löytyy tarpeisiisi sopiva.

Mielipiteitä aiheesta Opel Insignia käytettynä ja tilaisuudessa Esittelemme sinulle alla yhteenvedon Opel Insignian ammattilaisten, toimittajien ja kuljettajien kommenteista.

Opel Insignia arvostelu: muotoilu

The Opel Insignia käytettynä ja tilaisuudessa, hyvänä sedanina se menee sisään silmien kautta suunnittelunsa ansiosta. Tämä on mielipide, jonka käyttäjät korostavat. Opel Insigniassa on hienostuneita linjoja, jotka eivät vähennä muita kalliimpia malleja.

Mielipiteitä Opel Insignia käytettynä ja tilaisuudessa Tässä mielessä he suhtautuvat myös myönteisesti perheversioon. Opel Insignia on 4,90 metriä pitkä sedan, joka on ulkoapäin suunniteltu syömään kilometrejä ja on paljon leveämpi kuin esimerkiksi useimmat maastoautot.

Opel Insignia arvostelu: sisustus

Mielipiteitä sisätiloista Opel Insignia käytettynä ja tilaisuudessa ne ovat positiivisia. Se on auto, joka on parantanut viimeistelyään, kunnes se on edistyneessä asemassa yleisluokassa. Ei ole yllättävää, että Opel Insignia on merkin lippulaiva.

Mielipiteitä aiheesta Vauxhall Insignia osoittavat, että materiaalit kestävät ajan kulumista, lukuun ottamatta alaosia, jotka kärsivät eniten vuosien mittaan. Painikkeet, joilla auton järjestelmiä käsitellään, ovat mukavia.

Mielipiteitä Opel Insignia käytettynä ja tilaisuudessa heidän paikoistaan ​​ovat positiivisia. Niissä on pehmeä ja kangasverhoilu, joka on täydellinen matkustamiseen. Lisävarusteita, kuten nahkaistuimia, on mahdollista varustaa sähkösäädöllä tai lämmityksellä.

opel insignia sisustusarvostelut

Opel Insignia mielipide: varustelu

Mielipiteitä aiheesta Vauxhall Insignia He huomauttavat, että siinä on monipuolinen varustus. Digitaalisella kojetaululla varustetut versiot, joista siirretään suuri määrä tietoa, erottuvat edukseen.

The Vauxhall Insignia Sitä on saatavana useilla viimeistelyillä: Edition, GSi-Line ja GSi-Line Plus sekä Business Edition ja Business Elegance, joista jälkimmäinen on suunniteltu ennen kaikkea yrityksille.

Opel Insigniassa on vakiovarusteena mm.

 • Full-LED ajovalot
 • Multimediajärjestelmä 7 tuuman näytöllä
 • Erilaisia ​​USB-portteja
 • ajotietokone
 • Sähkötoimiset ikkunat

Opel Insignia arvostelu: infotainment

Kuljettajat ja ammattilaiset korostavat yhä enemmän mielipiteissään autojen infotainment-järjestelmiä. Sen sisällä Vauxhall Insignia sen kosketusnäyttö erottuu.

The Vauxhall Insignia Siinä on Apple CarPlay ja yhteys Android Autoon. Tämän avulla voit ohjata tiettyjä puhelimen toimintoja Opel Insignian näytön kautta. Näiden toimintojen kautta on myös tavallinen tiepalvelu.

ylimääräisiä mielipiteitä opel insignia

Opel Insignia arvostelu: kulutus

Jotkut halutuimmista mielipiteistä Vauxhall Insignia ovat suhteessa kulutukseensa. Se on iso auto, mutta sitä myydään edelleen tehokkaina versioina, erityisesti dieselversioina.

Kyllä dieselillä on vielä elämää. Ja pitkä, kun on kyse autoista, kuten Vauxhall Insignia. Esimerkiksi 174 hevosvoiman versio kuluttaa tuskin 4,6 litraa.

Opel Insignia -moottorit saavat hyviä mielipiteitä, koska niillä on hyvä suorituskyky ilman kulutuksen tai hinnan ylitystä. Ne eivät myöskään ole hitaita autoja ja kiihtyvät 0-100 km/h 8,7 sekunnissa.

Opel Insignia -arvostelu: turvallisuus

Turvallisuus on tärkeää järjestön mielestä Vauxhall Insignia. Tämä sedan on aina saanut erinomaiset arvosanat Euro NCAP -törmäystesteissä.

Lisäksi Vauxhall Insignia Siinä on hyvä määrä ajon apuvälineitä, kuten:

 • Pixel LED Intellilux -ajovalot: älykkäällä kirkkaudella
 • Automaattinen hätäjarrutus: valvoo tien etuosaa havaitakseen autot, esteet tai jalankulkijat
 • Rear Cross Traffic Alert – hälyttää, jos auto lähestyy sivulta, kun palaat kaistalle
 • liikennevalojen ilmaisin
 • Mukautuva vakionopeudensäädin: nopeuttaa tai hidastaa Opel Insigniaa turvallisen etäisyyden säilyttämiseksi
 • Sivutörmäys- ja kuolleen kulman varoitukset

Opel Insignia -arvostelu: tiellä

Kuten saatat päätellä, Opel Insignian mielipiteet osoittavat, että se on täydellinen auto matkustamiseen. Käytetty ja käytetty sedan, jossa on aplomb, hienostunut alusta ja jossa on myös hyvä tavaratila: 560 litraa.

Perhekutsuma ei käännä Vauxhall Insignia hauskassa pienessä autossa. Itse asiassa on olemassa korkean suorituskyvyn versioita, nimeltään Opel Insignia GSi, jotka ilahduttavat intohimoisimpia.

Opel Insignia arvostelu: hinta

Opel Insignian hinta on mielipiteissä tärkeä, mutta tämän osan arvioimiseksi on otettava huomioon kaikki sen tarjoama. Clicarsista löydät Vauxhall Insignia joiden hinnat vaihtelevat 9 000 – 22 000 euroon, joten valikoima on erittäin laaja.

Opel Insignia -arvostelu: hyvä ostos?

Mielipiteitä seuraten Vauxhall Insignia jonka olemme koonneet, päättelemme, että kyseessä on käytetty auto ja erittäin mielenkiintoinen tilaisuus. Klassinen sedan, joka on ansainnut ostajien kunnioituksen mukavuudellaan, tilavuudellaan ja varustelullaan.

Jos aiot ostaa Opel Insignian, tutustu Clicars-yksiköihin. Muista, että kaikki meidän käytettyjä ja käytettyjä autoja ne ovat hyviä 250 pisteen täydellisen päivityksen ansiosta. Sekin näyttää merkiltä, ​​eikö? 😉

Oliko tästä viestistä apua?