Saltar al contenido

Opel Insignia Mielipiteet: Mitkä ovat saksalaisen sedanin vahvuudet?

19 de mayo de 2022
ba2f6d30cb28278c2664ee355599fec7 7609505 ebdd99a62f0c0c32166891228d5f83f7222588b8 vehicle gallery large

Opel Insigniasta on tullut omien ansioidensa vuoksi – ja jo useiden vuosien ajan – yksi niistä keskikokoisten sedanien viittaus automarkkinoilla ei vain espanjalainen, vaan myös eurooppalainen, ja mielipiteet tästä mallista eivät voisi olla parempia. Haluat Ota selvää, mitä Opel Insignian käyttäjät sanovat? Keitä itsellesi kahvi, kerromme siitä sinulle Clicarsissa!

Sekä omistajat että erikoislehdistö ovat samaa mieltä Opel Insignia on yksi suosituimmista suosituimmista sedaneista suorituskyvyn, mukavuuden ja tilan ansiosta. Eikä se ole sattumaa, sillä vuodesta 2009 lähtien ranskalais-saksalaista tuotemerkkiä on myyty yli miljoona kappaletta maailmanlaajuisesti, mutta missä on temppu?

Opel Insignia: mielipide laadusta, kuvasta ja hinnasta

Ei ole sattumaa, että käytännössä kaikki Opel Insignian käyttäjät olet samaa mieltä ja huomauta, että Stellantis-sedan on hyvä, mukava ja halpa ajoneuvo: loistava laatukanssa hyvä kuva ja a sisällön hinta.

Yhdessä tämän kanssa hänen laitteet antelias lisää syitä, jos ajattelet sedanin ostamista Opel Insignia käytettynä ja tilaisuudessa.

korkealaatuisia moottoreita

Opel Insigniat ovat laadukkaita, kestäviä ja vahvoilla moottoreilla varustettuja sedaneja. Mikä on paras moottori käytettyyn Opel Insigniaan? Suurin osa käyttäjistä on samaa mieltä siitä, että moottori diesel 1.6 136hv Siinä on täydelliset ominaisuudet tällaiseen ajoneuvoon: Loistava pyörä, tarpeeksi tehokas välttämään säikähdyksiä, jos joudut laskemaan jalkasi alas, ihanteellinen pitkille matkoille hiljaiseen ajamiseen ja tarpeeksi tyytyväisiä, jotta se ei kuluta liikaa.

Sen luotettavuus ja tasapainoiset moottorit tekevät Insigniasta yhden sedaneista enemmän rekisteröityjä yrityksen laivastoksi, arvioiden, että puolet näistä on tarkoitettu tähän tarkoitukseen. Luuletko, että yritys ottaa riskin ostaa tai liisata epäluotettavia ajoneuvoja?

Varusteet: Opel Insignian käyttäjien mielipide

Toinen Opel-sedanin vahvuuksista, jota sen käyttäjät korostavat enemmän, on se korkea laitteisto- ja teknologiatasojossa seuraavat erottuvat vakiovarusteista lähes loputtomissa mahdollisuuksissa:

 • Pysäköintitutkat edessä ja takana.
 • Autonominen hätäjarrutus.
 • Varoitus kaistanvaihdosta.
 • Jalankulkijoiden tunnistus.
 • Automaattinen kauko-/lähivalojen ohjaus.
 • Lämmitettävät taustapeilit.

Ja nämä ovat mieluiten valinnainen Opel Insignian kuljettajista:

 • mukautuva vakionopeudensäädin.
 • Ohitusanturi.
 • Taka-ristiliikenteen varoitus.
 • lämmitetyt penkit

Kuten näemme, Opel on ollut huolissaan siitä, että sen sedanin dynaaminen käyttäytyminen keskittyy a erittäin hyvä vakiovarustetasoselvästi mielenkiintoisilla vaihtoehdoilla ja erittäin huolellisella viimeistelyllä.

Tähän lisättynä (ja sen perusteella, että kauneus on aina katsojan silmissä) voidaan todeta, että Opel Insignia on ajoneuvo läsnäololla ja eleganssillajoka erottuu raittiudellaan, tiettyä laiminlyömättä urheilullinen kosketus ja aggressiivinen, mikä antaa sinulle enemmän persoonallisuus jos sopii.

Lisäksi olemme ennen turvallinen salonki, 5 Euro NCAP -tähdellämikä johtaa erinomaiseen yleiseen törmäyssuorituskykyyn kattavan ja vankan törmäyksenestotekniikan avulla.

Koolla (Opel Insigniassa) on väliä

Opel Insignian käyttäjillä on selkeä mielipide koosta: sillä on merkitystä. Ne korostavat sinun suuri sisätilojen tilavuusjossa viisi aikuista voi matkustaa kilometrejä väsymättä.

Sen leveys tekee siitä a leveä ajoneuvo ja hänen mahtavansa sisäkäyttöön saa pitkät ihmiset matkustamaan mukavasti sekä etu- että takapenkillä.

Sama tapahtuu kanssa perheitä. Sen tarjoama mukavuus sisätilan ansiosta tekee siitä ihanteellisen ajoneuvon tarvittaessa matkustaa lasten kanssa pitkien matkojen aikana. Siinä on myös Isofix-ankkurit, joihin pikkulasten matkaistuimet kiinnitetään.

Entä käytetyn Opel Insignian hinta?

Halusimme tai emme, ajoneuvon hinta on aina eroava tekijä ajoneuvoa valittaessa. Mitä tulee sedaneihin yleensä – ja erityisesti Opel Insigniaan -, hinta on yleensä erittäin tiukka koska tämän tyyppiset ajoneuvot eivät ole markkinoiden kysytyintä nykyään.

Siksi sen löytäminen ei ole liian vaikeaa yksiköt hyvässä kunnossa edulliseen hintaan. Sinun tarvitsee vain katsoa tarjouksia ja löytää omasi Opel Insignia hyvissä käsissä sisään napsautuksia.

Yhteenveto: Opel Insignian paras käyttäjiensä mukaan

Kun olet lukenut, mitä sen kuljettajat ajattelevat… onko sinulla edelleen kuva, että Opel Insignia on keskinkertainen sedan? Ota huomioon hänen pointtinsa:

 • Vahvat moottorit.
 • Rajattu kulutus.
 • Loistava dynaaminen käyttäytyminen.
 • ajomukavuutta.
 • Korkeatasoinen varustus.
 • Erittäin mielenkiintoisia vaihtoehtoja.
 • Turvallisuus.
 • Asumiskelpoisuus sisätiloissa.
 • Erittäin mielenkiintoiset hinnat.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Opel Insignian käyttäjät ovat yhtä mieltä siitä, että markkinoilla, joilla 4×4 SUV ja SUV monopolisoida tuotemerkkien ja suuren yleisön, salongin, hoidon kestää ihanteellisena ajoneuvona perheille kaikenikäisille, sekä ajoneuvo edustus, jolla välitetään status, eleganssi ja erottuvuus. Ja todellakin, Vauxhall Insignia on selkeä esimerkki keskikokoinen sedan, suosittu ja täysin suositeltava joka eroaa muista. Kuka sanoi, että sedanit ovat tylsiä?

Oliko tästä viestistä apua?