Vaikka niiden myynti on merkityksetöntä, ne ovat Monet tuotemerkit ovat sitoutuneet pääsemään mikrokaupunkisegmenttiin. Muutama vuosi sitten oli «kaikki värit ja maut», mutta maastoautojen panos on saanut ne hajoamaan kuten monet muutkin. Kuitenkin autoteollisuuden sähköistämiseen tekee siitä turvapaikan brändeille vähentää päästöjä. Sen lisäksi, että voit voittaa kaupunkisimpien asiakkaiden sydämet.

Stellantis tietää, että täyttääkseen EU-määräykset sen täytyy panostaa sähköisiin ja jos ne ovat pieniä, vielä enemmän. Siksi sen luettelossa on yhtä «omituisia» malleja kuin Citroën Ami ja Opel Rocks-e. Lisäksi toinen ja toinen avaa mallistoaan mielenkiintoisilla ja monipuolisilla kuormausversioilla. Tapasit ranskalaisen mallin viime vuonna 2021, mutta nyt on vuoro Opel Rocks-e Kargo. Mitä mieltä olet tästä ideasta? Voisiko se onnistua?

Opel Rocks-e Kargossa, kuten Ami Cargossa, on nerokas ja modulaarinen sisustus…

2022 Opel Rocks-e Kargo

syöttö, uusi Opel Rocks-e Kargo on identtinen «matkailu»-veljensä kanssa. Muotoa antavat muotoilulinjat eivät eroa hivenenkään, mutta sen viehätys tällä kertaa on sisällä. Kyllä, koska se muuttaa hieman matkustamoaan, jotta siitä tulee täydellinen vaihtoehto viime mailin toimittajille. Se, puhumattakaan liittolaisista kaikille niille ruoanjakeluyhtiöille ja muille muodissa oleville tarvikkeille.

Sitä varten, matkustajan istuimen paikalla on kuormituskäyttäytyminen. Se on suunniteltu erikokoisille pakkauksille, kuten pizzalle tai kynälle. Lisäksi siihen pääsee käsiksi kahdella tavalla: kuljettajan istuimelta tai matkustajan ovesta. Tämä johtuu siitä, että yläkansi voidaan avata molemmille puolille. Se sisältää myös mm muovinen holkki kyetä kestää jopa 40 kiloa painosta.

Kaikki yhteensä, tämän uuden Opel Rocks-e Kargon kantavuus on 400 litraa jonka omapaino on 140 kiloa. Eikä se ole ainoa asia, koska se mahdollistaa jopa 1,2 metrin pituisten elementtien sijoittamisen. Hänen tekniikastaan ​​on vähän sanottavaa, koska hän mukautuu 6 kW (8,16 hv) sähköinen voimansiirto joka saa virtansa litiumioniakusta, jonka energiakapasiteetti on 5,5 kWh. Kaikki tämä maksiminopeudella 45 kilometriä tunnissa.

Jos Opelissa kaikki menee suunnitelmien mukaan, Rocks-e Kargon kaupallistaminen tapahtuu vuonna 2023. Se on sitten kun tiedämme heidän viralliset hinnat…

Lähde – Opel