Saltar al contenido

Paljonko auton maalaus maksaa?

26 de enero de 2023
Paljonko auton maalaus maksaa

Ajatteletko maalaamistasi auto? Tänään kerromme, kuinka paljon autosi maalaus maksaa, sekä vinkkejä, joita sinun tulee noudattaa, jotta autosi pysyy kiiltävänä ja uutena. Naarmu, värin muutos… Syitä voi olla monia.

Kun auto lähtee jälleenmyyjältä, sekä uudet ajoneuvot että kierrätetty, tulee ulos kiiltävänä, ilman taakkaa. Mutta auton käyttö kuluttaa sitä loppuun. Yksinkertainen naarmu ei välttämättä ole syy koko auton maalaamiseen, mutta osa voi olla.

Maalaa auto kaikkiriskivakuutuksella

Varmasti sinulla on siinä elämänvaiheessa autosi kanssa täysi vakuutus. Jos sillä ei ole franchising-oikeutta, voit maalata autosi uudelleen ilman lisäkustannuksia. Mutta täytyy muistaa, että vakuutus ei kata huoltotoimintoja: ne on tehty kattamaan ajoneuvon käytöstä aiheutuneita vahinkoja.

Siksi jokaiseen korjaukseen, jonka haluat tehdä, on liitettävä tapaturmaraportti ja asiantuntijan valvonta. Tässä tulee esiin toinen tärkeä asia: auto on jaettu viiteen osaan:

  • Etuosa
  • Oikea puoli
  • Vasen puoli
  • takaosa
  • Katto

Tästä syystä sinun tulee antaa viisi eri osaa jokaisesta osastasi auto.

Kuinka paljon auton maalaus maksaa Espanjassa?

Tietäen, kuinka paljon auton maalaus Espanjassa maksaa, ei ole kysymys, johon ei ole helppoa vastausta, koska asiaan liittyy monia muuttujia. Yksi tärkeimmistä on paikka, jossa aiot maalata autosi.

Se ei ole sama asia Madridissa kuin Barcelonassa tai maakunnan kuin kaupungin pääkaupungissa. Työvoima vaihtelee mm. Clicarsilla haluamme kuitenkin aina antaa sinulle vastauksen kysymyksiin, joita esität itsellesi.

Auton maalaus maksaa Espanjassa keskimäärin 1300-1400 euroa. Kunhan siihen kuuluu koko auton maalaus. Luku voi vaihdella maakuntien halvimmissa paikoissa 700 eurosta kalleimpien 2 000 euroon.

Mutta sinun on tiedettävä, että auton maalaus on monimutkaisempi prosessi kuin pelkkä pinnan maalaus. Ennen pistoksen tekemistä vartalo on käsiteltävä. Sen levityksen aikana suoritetaan monimutkainen prosessi, jolla estetään pölyhiukkasten peittyminen pintaan.

Auton tyyppi ja maalityyppi

Prosessin lisäksi paljon riippuu maalin tyypistä ja väristä. Se ei ole sama asia kuin autossa on tai se, että haluamme maalata sille metallisen värin, kuin jos valitsemme mattapinnan. Tämä valinta vaikuttaa myös maalin kestävyyteen.

Samoin maalaaminen ei ole sama asia auto utilitaristinen kuin a auto SUV. Rungon koko vaikuttaa, sillä mitä suurempi, sitä enemmän maalia käytetään.

Lisää huomioitavia tekijöitä: esimerkiksi se, että kaikkia auton osia ei maalata samaan hintaan. Jotkut komponentit ovat erityisen kalliita, kuten liesituuletin tai kattoon, joka pakottaa meidät investoimaan lähes 250 euroa, mikäli valitsemme metallimaalien. Kiinteät maalit ovat halvempia.

Ilmoita värinmuutoksesta DGT:lle

Lopuksi tärkeä yksityiskohta: jos vaihdat autosi väriä, sinun on ilmoitettava tästä muutoksesta DGT:lle, jotta se näkyy rekisteröintitodistuksessa ja vastaa auton väriä.

Lisäksi auton värin muutoksesta tulee ilmoittaa vakuutukselle. Miksi? Tämä johtuu siitä, että jotkut vakuutusyhtiöt vaihtelevat hintojaan ajoneuvon värin mukaan. On tilastoja, jotka paljastavat, että jotkut värit ovat enemmän tai vähemmän todennäköisiä onnettomuuksiin, joten tämä vaikuttaa vakuutuksen hintaan.

Jos noudatamme kaikkia näitä vaiheita, auton värin muuttaminen ei vaikuta ITV:n ohitukseen. Muuten sitä pidetään vakavana virheenä.

ilmoita dgt:lle värinmuutoksesta

Värisi on napsautuksissa

Minkä värinen tahansa unelmiesi auto on Clicarsissa! Vieraile verkkokaupassamme ja hanki ajoneuvo, jolla voit maalata elämäsi poistumatta sohvalta. Meillä on paljon Good Handin ajoneuvoja, jotta elämäsi rullaa parhaimmillaan käytettyjä ja käytettyjä autoja Markkinoilta!

Oliko tästä viestistä apua?