Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

BMW on ollut näinä päivinä Atlantin toisella puolella esittelemässä toisen sukupolven BMW M2. Se on BMW M Gmbh:n saavutettavin auto, mutta se on myös luultavasti paras tuntemusten ja ajopuhtauden suhteen. Ainakin meistä se näyttää siltä.

Tämä BMW M2:n toinen erä on antanut paljon puhuttavaa, ei sen etujen vuoksi. The Tällainen neliömäinen estetiikka on se, mitä monet M:n fanit ovat vinkuneet, joihin kuulun itseni. Joka tapauksessa se on luultavasti totuttelukysymys sen näkemiseen, sillä jotain samanlaista tunnemme jo uusimman M3/M4:n erityisessä grillissä.

BMW M2 2023, manuaali tai automaatti

BMW M2 sisusta

Mutta tietysti loogisesti hyödyt ovat tärkeintä tässä autossa. Uusi BMW M2 on perinyt alustan ja voimansiirtotekniikan M3:sta ja M4:stä sopivasti mukautettuna. Sen ahdettu 3,0 litran moottori nyt tuottaa 460 hv suurin teho 6 250 rpm:llä sekä 550 Nm vääntömomentti välillä 2 650 ja 5 870 rpm. Muuten, sen enimmäisnopeus on 7 200 kierrosta minuutissa.

Uusi BMW M2 kehittää 90 hv kuin edellinen sukupolvi.

Lisäksi on otettava huomioon se Se on saatavana sekä kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla että M Steptronic -vaihteistolla. 8-vaihteinen Drivelogicilla. Ensimmäinen välittää enemmän ajamisen tuntemuksia puristisemmille kuljettajille, kun taas automaatti on tehokkaampi raaputtaessaan kymmenesosia sekuntikellosta.