Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Autoteollisuuden sähköistäminen saa Bentleyn kaltaiset valmistajat liikkeelle. Jokin aika sitten he ilmoittivat, että tämä uusi paradigma ei vaikuta heihin kuten muihin valmistajiin. Syynä he antoivat seuraavan: heidän asiakkaat etsivät ensiluokkaisia ​​dynaamisia tuntemuksia ja paras resepti oli perinteinen. Mutta pidimme siitä tai emme, pitivät he siitä tai eivät, heidän on täytynyt tehdä harppaus tähän teknologiaan ja Bentley Batur se on todiste muutoksesta.

Jos muistat vähän, muistat Bentley Baturin esittelyn. Niin Crewen talo ilmoitti, että tämä malli on perusta tuleville sähkömalleilleen. Kuitenkin, koska se on kapealla mallilla, se on yksisarvinen, jonka kanssa he sanovat hyvästit yhdelle ylistetyimmistä lämpömoottoreista: 6,0 litran W12 Twin-Turbo 750 hevosvoimalla. No, saatuaan päätökseen teknisen kehityksensä viimeiset vaiheet, he ilmoittavat tuotantostaan…

Bentley Baturia valmistetaan vain 18 kappaletta, jotka lisäksi kaikki myydään…

Bentley Batur -kehitysasema

Kerroimme sen sinulle jo tuolloin uuden Bentley Baturin tuotanto olisi hyvin rajallista. Niin paljon, että brändi sopi a yhteensä 18 yksikköä joka myytiin loppuun muutamassa minuutissa esittelystä. Viedessään sitä kokoonpanolinjalle englantilaisen tuotemerkin insinöörit ovat joutuneet menemään askeleen pidemmälle. sellaiseen tehtävään rakensi kehitystä varten kaksi ajoneuvoa, jotka tunnetaan nimellä Car Zero ja Car Zero-Zero.

Molemmat mallit eivät ole olleet «yksinkertaisia ​​testimuuleja» Kuten muillakin merkeillä. Sen tuotannossa on noudatettu samoja käsityöläisvaiheita kuin markkinoille tulevat 18 yksikköä. Tietojen mukaan Car Zero -yksikössä oli purppuranvärinen ulkopuoli ja kiiltävä tumma titaaninen grilli, toisin kuin musta kristalli. Car Zero-Zeron tapauksessa kori on Marina Teal ja se on suunniteltu Eurooppaan ja nopeaan ajoon.