Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

SUV:n syntymä on aiheuttanut paljon vahinkoa. Jos vielä reilu vuosikymmen sitten markkinoita «hallitsivat» tila-autot, niin nykyään ne ovat voittaneet. Eikä vain sitä, ne ovat saaneet toisen sarjan segmenttejä odottamaan virallista «tappamista». Se, jossa on sedanit, on yksi niistä, mutta emme voi sivuuttaa sitä, jossa on kolmioviset coupe-autot, jotka on johdettu kompakteista tai sedaneista. Valtava tragedia.

Kyllä, koska siitä lähtien, kun kaikki tiet asetettiin markkinoille, brändit ovat hylänneet nämä markkinaraot. Markkinoilla on siis yhä vähemmän sedaneja tai coupeja. Hyundai on yksi taloista, joka pohtii, mitä tehdä Elantran kanssa ja enemmän, kun otetaan huomioon heidän myyntinsä kehitys. Toistaiseksi tiedämme, että tulee uusi iteraatio, mutta Haluatko, että Hyundai Elantra N Coupe tuodaan markkinoille? Tulet näkemään.

Mahdollisuus, että Hyundai Elantra N Coupe koskaan näkee päivänvalon, on hyvin, hyvin, hyvin kaukainen…

Hyundai Elantra N Coupe takapuolen rappaukset

Viimeksi puhuimme Elantrasta muutama viikko sitten.. Syy tähän oli yksinkertainen ja liittyi Kolesan muutamaan renderöintiin näyttääkseen, millainen hänen tuleva osansa voisi olla. Sen muokkaamiseksi he aloittivat ryhmästä vakoojakuvia, jotka valokuvaajat ottivat nähdessään useita yksiköitä tekemässä validointitestejä. Mutta Kolesa palaa taisteluun parilla uudella renderöinnillä, joista rehellisesti sanottuna pidämme…

Kyllä, koska heidän kanssaan hän haluaa havainnollistaa, miltä hypoteettinen Hyundai Elantra N Coupe voisi näyttää. Tämä luomus säilyttää aiemmissa renderöissä jo nähdyn olemuksen, mutta siinä on pieni ja mielenkiintoinen yksityiskohta: siinä ei ole ovia takana. Todellakin, Se ei ole vain Elantra, jossa on kaksi ovea vähemmän, vaan se sisältää myös uusia design-vinkkejä ja huomion arvoinen. Kuten esimerkiksi uusittu etuosa, jossa on suurempi ja urheilullisempi ilmanotto.

Sivunäkymässä takaovien loogisen katoamisen lisäksi voimme tuoda esiin sen ovien kahvat ovat samassa tasossa pellin kanssa. Katon linja näyttää selvemmältä ja «C»-pilarin pudotus laajemmalta puhtaimmassa coupé-tyylissä. Kevytmetallivanteet eivät ole kovin arvostettuja, koska renderissä oleva ajoneuvo on «liikkeessä» eikä sen muotoilua ole mahdollista nähdä. Emme voi myöskään sivuuttaa sitä se näyttää tietyt punaisella viimeistellyt kantapäät.

Tätä samaa sävyä laajentaa takapuskuria ympäröivä musta verhoilu ja urheilullinen diffuusori. Mutta sen urheilulliset ominaisuudet eivät lopu tähän, takana se esittelee urheilullista spoileria minimalistisella muotoilulla ja kaksinkertaisella pakoputkella. Kaiken kaikkiaan, jos pidät näkemästään, parasta on rentoutua ja ajatella sitä Hyundai ei aio julkaista Elantra N Coupen kaltaista mallia. Todellinen häpeä meille kaikille…

Lähde – Kolesa