Saltar al contenido

parhaat led-turvavalot

17 de noviembre de 2022
Led turvavalo autoon onko se pakollinen kuinka paljon

Hätäkolmiot katoavat vuonna 2024. Niiden tilalle tulee V16-valo, valomajakka, jolla kuljettajat ilmoittavat, onko heillä hätätilanne ja myös yhdistetään DGT:hen nopeamman avun saamiseksi.

Jos haluat tietää lisää V-16 led-turvavalon hakuajoista ja standardoinnista, suosittelemme, että luet tämän toisen postauksen blogistamme:

Kun tiedät, että V16-valon haut ovat lisääntyneet valtavasti viime aikoina, kerromme tänään sinulle, mitkä ovat parhaat led-turvavalot ja mitkä ovat edullisimmat autollesi. käytetty ja käytetty auto.

Kuinka löytää led-hätävalo?

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tietää, on, että led-turvavalo tai V16-valo löytyy useilla tuotenimillä. Sen tekninen nimi on «V16 pre-signal light».

Suosituin Espanjassa on Help Flash, mutta tässä postauksessa kerromme sinulle kaikista olemassa olevista led-turvavalotyypeistä autoon.

Miten led-turvavalo toimii?

1666824642 38 Led turvavalo autoon onko se pakollinen kuinka paljonTämän johdannon päätteeksi kerromme, kuinka hätävaloa käytetään. Se on erittäin helppoa: siinä on kaksi tilaa, jotka voivat olla kiinteät ja vilkkuvat.

Ne valitaan painikkeen avulla. On suositeltavaa käyttää katkonaista tilaa, koska se näkyy parhaiten kaukaa. Valoissa on magneetti, jolla ne kiinnittyvät mihin tahansa autoon.

Millaisia ​​led-turvavaloja on olemassa?

Markkinoilla on erilaisia ​​led-turvavaloja. Alla kerromme, mitä ne ovat:

 • Akkukäyttöiset hätävalot: Heillä on yli kahden tunnin autonomia
 • Akkukäyttöiset hätävalot: tNe ovat hyvän kokoisia ja mukavia.
 • Langalliset hätävalot: nämä toimivat, jos ne kytketään autoon.

TOP 10 led-turvavaloa

Nämä ovat markkinoiden johtavat LED-turvavalot.

 • Ohje Flash: suosituin, kahden entisen galicialaisen siviilivartijan suunnittelema. DGT:n hyväksymät ja valtuuttamat ne toimivat langattomasti. Niissä on manuaalinen ja automaattinen tila.
 • Ksix: valo, joka vie vähemmän kuin kämmenen ja painaa yli 200 grammaa. Se on led-turvavalo, jonka autonomia on 200 minuuttia. Se on erittäin kovaa.
 • NK SOS Road: toinen suosittu hätävalo, jonka hinta ei ylitä 15 euroa. Siinä on tehokas magneetti, joka helpottaa asennusta.
 • Osram: Näitä turvavaloja myydään kahtena versiona, joista toisessa on taskulamppu ja toisessa ilman. Se on halpa valo, joka ei ylitä 20 euroa. Se näkyy kaukaa.
 • Hero Driver LED: Tämä hätävalo on helppo asentaa ja valaisee yli 2 kilometrin etäisyyden. Heillä on 4 tunnin autonomia.
 • Hyvä vuosi: hätävalo, joka näkyy 1 kilometrin päästä ja 360 astetta. Se on autonominen jopa 6 tuntia ja siinä on valkoinen valo taskulamppu
 • Sostraffic Beacon: hätävalo, joka lähettää 360º kääntyvän keltaisen salaman ja on näkyvissä 2 kilometriin asti. Sitä voidaan käyttää sateessa ja puuskissa tuulessa.
 • RACE hätävalo: Se on pieni ja hallittava valaisin, jota voidaan käyttää myös sisätiloissa. Sen autonomia voi saavuttaa jopa 2,5 tunnin käyttöajan.
 • Drivelit Safe Picoya: Tämä hätävalo on USB-ladattava, sen näkyvyys on 2 kilometriä ja se voi toimia yli 4 tuntia.
 • RC-osien hätävalo: malli, joka ei tarvitse paristoja, koska se ladataan USB:llä. Valittavana on kolme erilaista valaistustyyppiä. Siinä on varoitus siitä, jos akku loppuu.

Oliko tästä viestistä apua?