Saltar al contenido

Led-turvavalo autoon: onko se pakollinen? kuinka paljon?

26 de octubre de 2022
Led turvavalo autoon onko se pakollinen kuinka paljon

Olet varmasti jo nähnyt useamman kuin yhden led-turvavalo autoonmutta tänään kerromme sinulle Milloin asetus tulee voimaan? mikä edellyttää sen pitämistä autossa ja sen käyttöä onnettomuuden sattuessa.

Ensi silmäyksellä vaikuttaa siltä, ​​että kyseessä on hätäajoneuvo ja sen käyttö voi aiheuttaa hämmennystä. Mutta pikkuhiljaa siitä tulee normaalia teillä ja siitä tulee toinen osa autoasi, aivan kuten varoituskolmio on nyt.

Mikä on led-hätävalon nimi?

Termi, jolla tämä uusi instrumentti tunnetaan, vaihtelee sen mukaan, käytetäänkö kaupallista nimeä vai teknisempää termiä. Jotkut kutsuvat sitä valomajakaksi, mutta sen tekninen nimi on «V16 varoitusvalo».

Espanjassa tähän mennessä myydyin hätävalo on Help Flash, kahden entisen galicialaisen siviilivartijan keksimä valo, josta on tullut nopeasti suosittu markkinoilla. Se menee kolmion muotoiseen pakkaukseen, joka muistuttaa hätäkolmiota, jonka se korvaa.

Miten led-turvavalo toimii?

1666824642 38 Led turvavalo autoon onko se pakollinen kuinka paljonHätävalon käyttö on hyvin yksinkertaista. Omistaa kaksi tilaa: yksi tasainen valo ja yksi vilkkuva. Se valitaan painikkeella. Liian helppo. On suositeltavaa käyttää katkonaista tilaa, koska se näkyy parhaiten kaukaa.

Näitä kahta elementtiä käytetään osoittamaan tiellä tapahtuvaa vikaa tai vaaratilannetta.

Miksi se korvaa varoituskolmion?

Led-turvavalo korvaa hätäkolmion, koska se on paljon helpompi asentaa autoon ja se näyttää paljon paremmalta. Kuljettajan ei tarvitse poistua ajoneuvosta, mikä aiheuttaa riskin.

Sinun on vain kiinnitettävä se auton katolle, mikä on mahdollista, koska se on magneettinen. Tämä valomajakka lähettää voimakkaan valon välähdyksen, jonka katselukulma on 360 astetta, jotta autot näkevät sen kaikkiin suuntiin.

Se on valomajakka, joka lähettää keltaista valoa taajuudella 0,8-2,2 Hz. Sen katselukulma on 360 astetta (ajoneuvot näkevät kaikkiin suuntiin).

Onko led-hätävalo pakollinen?

1666824642 889 Led turvavalo autoon onko se pakollinen kuinka paljonHätävalo on hyväksytty varoittamaan pysähtyneen auton läsnäolosta tiellä 1.1.2021 alkaen. DGT sallii jo tämän uuden elementin käytön, joka toimii yhdessä hätäkolmioiden kanssa vuoteen 2024 asti.

Vuodesta 2024 lähtien, led-auton hätävalo on pakollinen kaikille kuljettajille. Lisäksi on jo hyväksytty projekti, jotta Traffic pystyy näiden valojen ansiosta paikantamaan rikkoutuneet autot ja tarjoamaan niille nopeampaa apua.

Kuinka kauan led-turvavalon akku kestää?

Led-turvavalon akku kestää keskimäärin 30 minuuttia. Lisäksi magneettinen pohja on vedenpitävä, joten sinulla ei ole ongelmia sen kanssa, kun on epäsuotuisat sääolosuhteet.

Kuinka paljon led-turvavalo maksaa?

Voit ostaa led-turvavalon Amazonin kaltaisilla alustoilla alkaen hieman yli 9 euroa. Myydyin maksaa 19 euroa.

Oliko tästä viestistä apua?