Jos teollisuusyritysten keskuudessa on tärkeä kauppanimi, se on Partner. Toisaalta emme voi unohtaa Berlingoa ja jos laajennamme toimintasädettä, löydämme itsemme raskaan sarjan kilpailijoista. Tärkein on Renault Kangoo, mutta myös Doblólla ja Courierilla on suuri paino. Näin Euroopassa, mutta jos menemme Amerikan mantereelle, näemme, että asiat ovat hyvin erilaisia. Fiat hallitsee siellä myyttisellä mallilla: Fiorino.

Jos et tiennyt Fiat Fiorino on yksi Mercosurin myydyimmistä teollisuusajoneuvoista. Eikä ole ihme, sillä myyntivuosina se on kyennyt tunkeutumaan vaativimpien asiakkaiden sydämiin. No, nyt kun Stellantis-universumi ohjaa suunnitelmiaan, se kehittyy malliksi, joka on myös sinulle jokseenkin tuttu. Se on isän Peugeot Partner Rapid versio, jonka esittelemme sinulle näissä virallisissa kuvissa ja joka ei pääse Eurooppaan…

Uusi Peugeot Partner Rapid on pohjimmiltaan Mercosurin Fiat Fiorino, jossa on hienovaraisia ​​esteettisiä muutoksia…

Peugeot Partner Rapid

Ja sanomme, että se soittaa kelloa, koska Peugeot Partner Rapide ei ole muuta kuin uusittu Fiat Fiorino. Näin ollen voimme nähdä, että malli on jäljitetty joitakin pieniä yksityiskohtia lukuun ottamatta. Luova tiimi vaihtaa alusta alkaen etupuskuria ja sisältää huurtumista estävä optiikka päivänvalotoiminnolla. Sivulle on lisätty mustat muovilistat, joihin on painettu anagrammi ”Rapid”, ja peltivanteissa on uudet peugeot-logolla varustetut pölykapselit.

Sisäpuolelta muutokset ovat vielä rajallisempia. Tämä on, he ovat muuttaneet ohjauspyörän keskinapaa lisäämällä Peugeot-logon turvatyynyyn. Toisaalta istuimet on verhoiltu eksklusiivisella verhoilulla, joka muuttaa mallia Fiat Fiorinoon verrattuna. Missä muutoksia ei ole, on Latauskapasiteettijoka painaa 650 kiloa ja tilavuudella 3,3 kuutiometriä. Lisävarusteena on suojamatto ja 4 tartuntakoukkua.

Mitä tulee lahjoitukseen, Kumppani Rapid Business sisältää luistonesto- ja ajovakauden säätimet, ajotietokone ja rampin käynnistysavustaja. Versio Business Pack lisää hälytin, ilmastointi, korkeussäädettävä kuljettajan istuin, taitettava avain, ohjaustehostin, korkeussäädettävä ohjauspyörä, keskuslukitus ja sähköikkunat. Lisäksi Peugeot soveltaa Total Care Pro -ohjelmaa myynnin jälkeiseen palveluun kaikkialla Mercosurissa.

Lopulta Partner Rapid asentaa saman lohko 1.4 8V Fire EVO Flex Fiorino yhdistettynä 5-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. Teho on 84 hv bensiinissä ja 86 hv etanolissa ja vääntömomentti 120 Nm molemmissa. Peugeotin mukaan se on päivitetty vastaamaan Mercosurin Proconve (PL7) -päästö- ja melustandardeja. Ja sinä, haluaisitko nähdä sen Euroopassa? Olisiko järkeä…?

Lähde – Peugeot