Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Suzuki Jimny on ollut menestys siitä lähtien, kun se syntyi yli kolme vuosikymmentä sitten. Se syntyi huhtikuussa 1970, ja siitä ei ole koskaan puuttunut kriittistä ja julkista tunnustusta, vaikka merkki uskalsi sisällyttää valikoimaan Renaultin 1,5 dCi -moottorin. Olipa miten tahansa Jimnyn nykyinen iteraatio «on räjähtänyt» ja se nostaa yrityksen ylösalaisin miellyttääkseen kaikkia asiakkaita, jotka haluavat sellaisen. Lisäksi heidän on jopa täytynyt luoda a versio 5 ovella.

Pointti on siinä Jimny on kultakaivos, ja japanilainen brändi tietää, että on maita, jotka jumaloivat sitä. Eikä se ole vähäistä, että tyydyttääkseen kaikki uskolliset he ovat päättäneet luoda erityisen version. Kyse on a Suzuki Jimny Heritage vai mikä on sama, se, jonka näet näiden kirjeiden mukana olevissa kuvissa. Ja sen tuominen maailmaan on hyvin loogista, että kerromme sen teille nyt, vaikka kerroimme sen teille jo et voi koskaan saada sitä.

Suzuki Jimny Heritage on malli, joka on suunniteltu toistaiseksi yksinomaan Australialle…

Suzuki Jimny Heritage

Australia on yksi niistä markkinoista, jotka idolisoivat Jimnyä. Ja brändissä hyvän liikesuhteensa kunniaksi he ovat lanseerannut markkinoille Heritage-version. Jos katsomme hänen virallista lehdistötiedotettaan, voimme lukea…

«RÄJÄHDYS menneisyydestä

Se ei ole vain Jimny, se on aikakone.

Jimny Heritage juhlii Jimnyn vilkasta 4×4-historiaa 70-, 80- ja 90-luvuillakun hiukset olivat pitkät, vapaus oli kaikki kaikessa ja Jimnyn kultti alkoi.

Jimny Heritage on tarkoitettu innokkaille kuljettajille ja uskomattomille kohteille, ja se tarjoaa kaiken eeppisen 4×4-suorituskyvyn, josta Jimny on kuuluisa, mukaan lukien Suzukin himoittu ALLGRIP PRO. Uuden lisäksi ulkopuoli (retro) aivan uskomaton Siinä on kaikki tietoviihde- ja turvallisuustekniikka, jonka haluat tänään.»

antaa sille muotoa Suzukin Australian divisioona on luopunut 3-ovisesta Jimny-versiosta. Syy on yksinkertainen ja se johtuu siitä, että ensimmäiset 5 ovet eivät ole vielä myynnissä. Amen mitä legendaarinen Jimny syntyi kolmiovisena ja toisen version valinta olisi tahrannut hänen aikomuksensa. Joka tapauksessa sen suunnittelu ei vaihtele pidemmälle sisältää uusia ääniä tai tarroja koristamaan sen siroa koria.

Tätä mielenkiintoista ja houkuttelevaa Suzuki Jimny Heritagea vastaavia yksityiskohtia on kuitenkin vähän. Brändin australialainen osasto ei ole julkaissut paljon dataa, mutta tärkeä…

«Vain 300 tätä retrolegendaa on saatavillajoten rekisteröi kiinnostuksesi nyt pysyäksesi ajan tasalla»

Joten jos haluat sellaisen, Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on, että et voi ostaa sitä. Toiseksi, kun se on virallista, kaikki yksiköt myydään loppuun. Todella sääli asua tällä toisella puolella maailmaa…

Lähde – Suzuki