Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Suzuki Jimny on yksi legendaarisimmista maastoautoista segmentissään ja markkinoilla. Sen historia juontaa juurensa kauan ennen kuin katumaastureista tuli muotia ja kaikki merkit halusivat yhden tai kaksi mallia, joilla oli tietty «maalainen» sielu. Itse asiassa muoti on saavuttanut sen pisteen, että monet kuljettajat ovat tehneet yhden eivätkä ole edes astuneet kentälle. Niin on käynyt, että viimeinen sukupolvi on ollut menestys.

Todiste on, että pian valon näkemisen jälkeen japanilainen yritys joutui ilmoittamaan, että jonotuslista ylitti vuoden. Mutta pahin oli päästömääräysten muutos ja sen poistaminen markkinoilta. Tämä sai kaikki hulluksi ja halusivat sellaisen, jolloin käytettyjen yksiköiden hinnat nousivat pilviin. siihen asti kun yritys ratkaisi sen julkistamalla «kaupallisen» version ja myös tuo viisiovinen versio.

5-ovinen Suzuki Jimny esittelee myös hybridivoiman…

Suzuki Jimny 2018 39

Kuten tiedät, Suzuki Jimnyn kaupallinen versio on nyt saatavilla Espanjassa. Se on nimeltään Pro ja sen myyntiargumentit ovat samat kuin edellisessä, vaikka se on menettänyt takapenkit. Tämä suosii suurempaa kantavuutta, mutta estää majoittamasta kahta ylimääräistä henkilöä. Joten ratkaistakseen pienen vaivan, josta japanilainen talo «kärsi», on kehittänyt version, jossa on pitkä akseliväli ja viisi sisäänkäyntiä…

Sen luominen on kestänyt enemmän aikaa kuin alun perin suunnittelivat, mutta COVID-19, sirukriisi ja Ukrainan sota ovat määrittäneet projektin tahdin. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että se on jo menossa viimeiseen vaiheeseen ja todisteen tästä ovat kertoneet Motor1:n tyypit CarPix-valokuvaajien kautta. Yksiköt, jotka ovat nähneet uusi suzuki jimny 5-ovinenvaikka ne ovat täynnä naamiointia, säilytä tuttu malli.

Paitsi kolme pientä yksityiskohtaa. Ensimmäinen, kuten on loogista ja normaalia, on, että siinä on a leveämpi akseliväli. Tämä on tarkoitus lisätä asuttavuutta ja tarjota enemmän tavaratilaa. Näiden kuvaajien mukaan kyse on noin ylimääräistä 30 senttimetriä. Toiseksi, koska siinä on takaovet, ja siitä tulee täysi 5-ovinen. Ja lopuksi vielä yksi «ylimääräinen» yksityiskohta, vaikka tässä tapauksessa se ei vaikuttaisi sen estetiikkaan.

Ilmeisesti, ja nämä vakoojavalokuvaajat olisivat voineet vangita, 5-ovisen Jimnyn voimanlähteenä olisi hybridivoimansiirto. Ja vaikka emme ole voineet kuulla sitä korvillamme, meidän on hyväksyttävä se. Tämä on seurausta siitä, että japanilainen yritys ilmoitti kauan sitten sähköistävänsä valikoimaansa ja laajentavansa myös legendaarisinta mönkijää. Kuitenkin, jos suunnitelmasi menevät hyvin tiedämme sen ennen vuoden 2022 loppua

Lähde – Moottori1