Osta tai myy käytetty auto Portaalien ostaminen ja myyminen ei aina ole yksinkertainen kokemus. Sinun on laadittava kunnolliset valokuvat, selitettävä auton kunto yksityiskohtaisesti, asetettava hinta ja, mikä ärsyttävintä, siedettävä naurettavia tarjouksia tai ripaus, joka vain tuhlaa aikaasi. Jos olet ostaja, tapahtuu päinvastoin, eikä tuote ole aina sellainen kuin kuvissa näkyy.

Tarkoitus Piqars se säästää meidät negatiivisen osan kaikista osto- ja myyntikokemuksista yksilöiden välillä käyttämällä huutokauppamuotoa. Näin ostajat ja myyjät eivät aiheuta päänsärkyä, ajanhukkaa, yllätyksiä ja edellä mainittua tinkimistä, tehdä siirto molempien osapuolten haluamalla hinnalla.

Piqars (Pick Quality Cars) on kolmen espanjalaisen yrittäjän kehittämä täysin uusi projekti.

Tämä suurempi turvallisuus saavutetaan myös sen ansiosta, että auton ostajilla on pääsy joihinkin Käytetyt ajoneuvot on tarkastettu huolellisesti asiantuntijaryhmän toimesta. Näin vältytään ongelmilta yksiköissä, joissa on vikoja, piileviä vikoja tai jopa hallinnollisia häiriöitä, mikä myös erottuu huoltohistoriasta.

Tarjoa arvioimasi hinta autosta

Piqarsin autohuutokaupat

Piqarsilta he kertovat meille, että he kiinnittävät erityistä huomiota «jossa alusta näyttää ostajalle läpinäkyviä ja erehtymättömiä mainoksia, joissa on erittäin laaja kuvavalikoima, kaikki ajoneuvon olennaiset tiedot (rekisteröinti, kilometrit tai varusteet) ja ajoneuvoraportit DGT:stä”.

Tässä huutokauppatyyli, myyjä voi asettaa vähimmäismyyntihinnan, joten hänellä on jo takuu siitä, että hän saa vähintään haluamansa summan. Auton mainonta alustalla on ilmaista ja myyjät voivat käyttää erityisiä parannuksia, kuten mekaanisen kunnon vahvistuksen, ammattimaisia ​​kuvia tai mainoksen näkyvämpi näkyvyys Piqarsissa.

Lopuksi tämä portaali vastaanottaa Norauto yhteistyö, jotka ovat vastuussa 67 tarkastuspisteen tarkistamisesta sellaisten myyjien autoissa, jotka haluavat enemmän mielenrauhaa, ja «ajoneuvovarmennettu» -leiman laittamisesta huutokauppaan. Näin sekä myyjällä että ostajalla on enemmän takeita auton hyväkuntoisuudesta ja vältytään tulevilta reklamaatioilta.