Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The ladattavat hybridiajoneuvot tai PHEV Niistä on tullut yhä muodikkaampia, mikä on normaalia ottaen huomioon tämän tyyppisten mallien suuret edut. Yksi tärkeimmät positiiviset kohdat on se, että suurissa kaupungeissa ne otetaan huomioon Nollapäästömerkki. Toisaalta mahdollisuus mennä sähkökäyttöön kaupungin läpi voi olla merkittävä taloudellinen säästö.

Kuitenkin, Tämäntyyppisissä ajoneuvoissa on tiettyjä puolia, jotka eivät ole niin myönteisiä ja lisäksi ne voivat rajoittaa meitä tietyissä tilanteissa. Tänään aiomme nähdä, mitkä ovat tärkeimmät kohdat, jotka on korostettava sekä positiivisesti että negatiivisesti PHEV-autoissa. Puhumme tietysti yleisellä tasolla, koska kaikki markkinoiden mallit eivät täytä samaa standardia.

Tavaratilan kapasiteetin menetys

Opel Astra GS Line plug-in hybridi tavaratila

The rajallinen tavaratilan kapasiteetti ladattavissa hybridiautoissa se on hyvin yleinen aihe ja siinä on paljon järkeä. Nämä mallit, joissa on pahamaineisen kokoinen akku, voivat aiheuttaa huomattavan menetyksen tavaratilassa.

The Seat Leon SPperheversio, kuutiot tilavuus 620 litraa, todella hyvä numero. Kuitenkin, jos menemme PHEV-versio, tavaratila menee kuutioon 470 litraa. Se on edelleen hyvä tavaratila, mutta häviö on vähintään 150 litraa, a 25% vähemmän tavaratilaa.

Seat Leon Sportstourer tavaratila

Jos sovellamme tätä a kompakti, kuten Audi A3tässä on a Tilavuus 380 litraa, joten paljon tilaa ei jää yli. Jos menemme sinun luoksesi ladattava hybridiversiotavaratilan menetys on todella pahamaineinen, koska jäimme yksin 280 litraa.

Upeita etuja ZERO-merkillä

Volkswagen Arteon Shooting Brake R-Line tavaratila

Yksi suurimmista syistä, miksi monet ladattavien hybridiautojen asiakkaat päättivät ottaa askeleen kohti tämäntyyppistä mekaniikkaa, on kuuluisa DGT-merkki. PHEV:issä on ZERO etiketti josta Madridin kaltaisissa suurissa kaupungeissa voi tulla suuri myönteinen asia.

Esimerkiksi Madridin SER-alueella tällä etiketillä voimme liikkua vapaasti ilman parkkipaikalle ajamista, kuten on pakollista ECO-, C- ja B-tarrojen kanssa. Toinen positiivinen puoli on pysäköinnissä, koska meillä ei ole aikarajoituksia, kuten edellä mainittujen tarrojen kanssa tapahtuu.

Volvo XC40 Ulkopuoli

Lisäksi, jos aiot pysäköidä kadulle, jolla on pysäköinti vihreällä tai sinisellä vyöhykkeellä, cajoneuvon tarrassa ZERO Pystyn pysäköidä, en saa lippua ja siksi minun ei tarvitse maksaa ja lisäksi se voi olla pysäköity ilman rajoituksia. ECO-, C- ja B-merkinnöistä joudut maksamaan ja voit olla enintään 4 tuntia, se riippuu alueesta.

Taloudellisia säästöjä joka päivä

Kia Sorento edessä

Toinen positiivinen puoli on mahdollisuus saada a tärkeitä säästöjä portfoliossamme. Monissa tilanteissa tämän tyyppisten ajoneuvojen omistajilla on mahdollisuus veloittaa kotona erittäin alhaisella hinnalla, mikä vähentää kulutusta kuun lopussa, mikä on aina todella hyvä asia.

Toisaalta on aikoja, jolloin sinulla on mahdollisuus veloittaa yleisillä teillä, ostoskeskuksissa tai supermarketeissa täysin ilmaiseksi. Kuvittele tekeväsi matkoja päivästä toiseen kuluttamatta euroakaan, ei ole epäilystäkään siitä, että se on todella houkuttelevaa näinä aikoina.

Lisääntynyt polttoaineen kulutus

Mercedes GLE Coupe 350de moottori

Jos jatkamme puhumista kielteisistä puolista, yksityiskohta, joka on yleensä yleinen, on se lisää polttoainekustannuksia. Esimerkiksi A250e ja A200 varustavat saman polttomoottorin, mutta A250e kuluttaa jotain enemmän. Tämä voi johtua vaihteiston välityssuhteesta, ajoneuvon lisääntyneestä painosta tai auton omasta tehonjaosta.

Lopuksi puhumme a 250 kg:n ero versioiden välilläSiksi suuremmalla painolla meidän täytyy painaa enemmän oikeaa poljinta, auto tarvitsee enemmän voimaa aloittaakseen marssin ja lisää polttoaineen kulutusta.

Mercedes A-Class 250e Sisustus

Aina se ei kuitenkaan ole niin. On olemassa malleja, kuten Toyota RAV4 Plug-In, joka yllättää kulutuksellaan paljon positiivisesti. Päivittäin, jopa ilman sähkökäyttöistä toimintasädettä, RAV4-pistokehybridin polttoaineenkulutus oli noin 5,8 litraa 100 km:llä, mikä on naurettavaa mitoiltaan ja painoltaan.

korkein hinta

Peugeot 308

Tässä tulee yksi tärkeimmistä kysymyksistä, jota me kaikki tarkastelemme, hinta. PHEV-ajoneuvot ovat kalliimpia lopullisen kuluttajan on selvästi maksettava. Tämä on yksi syistä, miksi monet tämäntyyppisten ajoneuvojen potentiaaliset ostajat eivät ryhdy toimiin.

Aiomme tehdä a vertailu Opel Astra -bensiiniversion ja ladattavan hybridiversion välillä. GS Line -viimeistelyllä, 130 CV:n bensiinimekaniikalla ja automaattivaihteistolla varustettu Astra maksaa 31 949 euroa. Astra samalla viimeistelyllä ja hybridikäytöllä saavuttaa kuitenkin 38 189 euron hinnan. eroa noin 6000 euroa.

Ladattavien hybridiautojen edut ja haitat
  • Lukijoiden arvio
  • Ei vielä arvosanaa!
  • pisteesi