Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Viime keskiyöllä ja melkein ilman varoitusta, Porsche yllätti sekä autoilulehdistön että hänen seuraajansa urheiluauton prototyypin esittely. Hän on nimennyt sen Visio 357 ja se on aineellinen muoto, jolla Stuttgartin talo haluaa juhlia 75 vuotta autonvalmistajana «kadulla», eli kilpailun maailman ulkopuolella.

Kyseisen ajoneuvon suunnittelu on Porsche 356:n inspiroima, joka olisi ensimmäinen saksalaisen tuotemerkin tuotantomatkailu. debytoi vuonna 1948 ja sen on kehittänyt Ferry Porsche, yrityksen perustajan Ferdinand Porschen poika. Hän vastasi «Type 1» -projektista, alkuperäisestä Volkswagen Beetlestä, joka mobilisoi Saksan ja suuren osan planeettasta kuluneen vuosisadan aikana.

Porsche Vision 357 prototyyppi takana

Vision 357 ei ole vain kunnianosoitus tälle mallille, jolla Porsche aloitti matkansa automarkkinoilla, vaan myös koko uralle pyrkimysajoneuvojen rakentajana., erittäin suorituskykyinen ja sopii liikenteelle avoimilla teillä ajoon. Yritys on ollut toiminnassa tällä alalla 75 vuoden ajan. Hänen yrityksensä, vaikka se on kärsinyt ylä- ja alamäistä ja käynyt läpi suuren kriisin 1990-luvulla, ei ole lakannut korjaamasta kaupallisia menestyksiäSen lisäksi, että tulee a kansainvälinen viite.

rakennettu päälle Porsche 718 Cayman GT4 RS:n pohja (sillä on suurin osa sen mekaanisista komponenteista, mukaan lukien 500 CV:n bensiinimoottori), yksi baijerilaisen yrityksen viimeisimmistä lanseerauksista, kunnianosoitus säilyy esillä Volkswagen-konsernin DRIVE Forumissa Berliinissä, tammikuun 27. päivästä maaliskuun alkuun. Sitten hän matkustaa Austiniin. Siitä on ilmoitettu vierailee useissa maissa erilaisissa tapahtumissa vuoden 2023 aikana.

«Olemme luoneet erittäin erityinen syntymäpäivälahja Porsche Vision 357:n kanssa. Otimme 356:n pohjaksi korostaa DNA:mme merkitystä«, on julistanut Michael Mauer, merkin pääsuunnittelija. Tämä konsepti on yritys yhdistä menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus johdonmukaisuudellakäyttämällä mittasuhteita, jotka muistuttavat sen historiallista arkkityyppiä ja yksityiskohtia, jotka ennakoivat tulevaisuuden näkymiä.»

Lähde – Porsche