Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Nostalgia myy ja Renaultilla he tietävät sen. Todisteena on se, kuinka hyvin BMW Group on pärjännyt, kun Mini ja Stellantis on palannut Fiat 500:lla ja sen sähköisellä 500e vastineella. Joten, helpottaakseen huonoa tilannettaan, rombin yritys on päättänyt pölyt pois heidän «vanhoista loistoistaan» tuodakseen ne nykyhetkeen sähköavaimella. Ja näyttää siltä, ​​että Luca de Meon suunnitelmat ovat oikeilla jäljillä, kun näkee, kuinka hyvin se vastaanotettiin R5 Prototyyppi.

Mutta nyt meidän on puhuttava asiasta ranskalaisen talon toisen loiston: Renault 4:n henkiin herättäminen. Soieko hänen nimensä kelloa? Muistuttamaan meitä siitä, että hän oli, on ja tulee olemaan legenda, he ovat tulleet Pariisin autonäyttelyyn prototyypin kanssa, joka uskaltaa jäljitellä villeimpiä versioita entä myyttinen R4. Se on noin Renault 4EVER Trophy mitä näet näissä kuvissa, ei ole mitään. He halusivat kuitenkin jättää meille puoliksi riippuen siitä, mitkä tekniset tiedot…

Renault 4EVER Trophyn sähköisen voimansiirron tekniset tiedot ovat toistaiseksi tuntemattomia…

Viime vuonna 2021 R4 täytti 60 vuotta ja vaikka sen syntymän jälkeen on satanut paljon, sen muotoilu on edelleen hyvin läsnä kollektiivisessa mielikuvituksessa. Ja muotoillakseen tätä 4EVER Trophya ranskalaisessa yrityksessä he halusivat pysäyttää ajan kulumisen käyttämällä suoraviivaisia ​​linjoja, kuten klassisessa R4:ssä. Tai pyöreä LED-optiikka suljetulla ritilällä, joka simuloi alkuperäistä. Elementit, kuten alaosan suojat, ovat myös yllättäviä.

Täällä pääsemme tämän 4EVER Trophyn «toiseen ihoon», ja se on vain seikkailu. Kyllä, koska vaikka sen ulkoinen koko on 4,16 metriä pitkä, 1,95 metriä leveä ja 1,9 metriä korkease näyttää kovemmalta. Erityisesti sellaisille elementeille kuin jousitus, joka nousee renkaiden yläpuolelle yli 20 senttimetriä. tai iso tuuletusaukko konepellissäkattoteline tai takaikkunan tai konepellin kädensijat.

Sisusta on vähän sanottavaa, koska kuvia ei ole. On vain yksi leike, joka saa meidät epäilemään, onko näkemämme Head-Up-näyttö vaaka-asennossa vai digitaalinen ohjaamo. Omalta osaltasi ohjauspyörä on sama kuin alkuperäinen, kahdella pinnalla, ja kojelauta «tallentaa» fyysiset säätimet. Sen sisätilojen asuttavuus on erittäin antelias, koska 4EVER Trophylla on leveä akseliväli 2,57 metriä.

Voimansiirrosta, joka tulee olemaan sataprosenttisesti sähköinen, emme myöskään voi tiedottaa eteenpäin. Tiedämme sen Renault 4EVER Trophy istuu CMF-BEV-alustalla ja se pitää akun rungon keskellä. Timanttiyritys ei kuitenkaan ole kertonut, milloin katuversio saapuu, vaikka sen oletetaan olevan 2024…

Lähde – Renault