Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Renault Espace on autoteollisuuden ja Euroopan kollektiivisen mielikuvituksen elävä historia. Yli 25 vuoden julkisen palvelun aikana ranskalainen tila-auto on nähnyt kaiken. Hän aloitti elämänsä suurella tavalla, koska hän keksi tila-autosegmentin tällä puolella Atlantin valtamerta. Mutta pikkuhiljaa tämä markkinaluokka on laskenut, ja nyt selviytyäkseen Hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin sopeutua.

«Uusin tai kuolen» tämä on motto, jonka Renault Espacen uusi sukupolvi on kohdannut. Rombin merkissä he tietävät sen tämä nimi on synonyymi menestykselle, ja juuri tästä syystä he eivät ole antaneet sen kuolla kuten on tapahtunut Kadjarin kanssa. Scénic on pelastettu, mutta se on myös kokenut saman kohtalon: se on muutettu maastoautoksi. Vielä hetken Odotamme viimeistä riviäsitässä he julkaisevat uuden video teaser.

1,11 neliömetrillä näyttää siltä, ​​​​että uudella Renault Espacella on markkinoiden suurin panoraamalasikatto…

Jos olet unohtanut, Renault Espacen seuraava sukupolvi on venytetty Austral. Tiesimme pitkään salaisuuden, miltä se tulee olemaan, mutta gaalatalossa haluttiin säilyttää jännitys viime hetkeen asti. Nyt kun se on virallista, he ovat uskaltaneet tehdä sen julkaise lyhyt teaser-video, joka jättää osan sisustuksesta «kaikkien» näkyväksi. Eikä vain sitä, he myös näyttävät maailmalle, miltä heidän kattonsa näyttää.

Se on «seikkailunhaluisimpien perheiden» iloksi iso panoraamalasi. Niin paljon, että Renault-viestintätiimi ei ole leikannut hiuksiakaan saadakseen rintaansa pois. Niin paljon, että he ilmoittavat sen sen pituus on 1,33 metriä ja leveys 0,84 metriä. Jos laskemme (ja se vie hyvin vähän), se on 1,11 neliömetriä, joten kyllä, se näyttää olevan yksi alan suurimmista. Mutta onko se mahdollista vai ei?

Tiedämme sen, kun se on virallinen 28. maaliskuuta. Selvää on se, että selkeys ulottuu jopa kolmannelle istuinriville, vaikka sen tietäen se on 14 senttiä lyhyempi kuin edeltäjänsä Ei ole myöskään kovin vaikeaa saada se ulottumaan koko hyttiin. Mitä tulee kojelaudan suunnitteluun, sitä ei arvosteta paljon, mutta sinun ei tarvitse olla valaisin nähdäksesi sen jakaa suuren määrän komponentteja Australin kanssa.

On tarpeen olla hyvin tietoinen Renaultin liikkeistä, koska se voi edistää uutta teaseria. Ei näytä siltä, ​​että se tulee olemaan niin olemme päivien päässä Espacen virallisesta debyytistämutta mitä tahansa voi tapahtua. On erittäin tärkeää korostaa, että tapahtuipa mitä tahansa he jatkavat luottamista tähän brändiin ja kuka tietää, se saattaa säästää heidät pitkältä kaudelta…

Lähde – Renault