Renault, kuten suurin osa autonvalmistajista, jatkaa kestävän liikkuvuuden ratkaisujen etsimistä tulevina vuosina. Timanttimerkin tapauksessa se vain osoitti a teaser-kuva konseptiautosta joka paljastetaan kokonaan myöhemmin. He eivät ole edes ilmoittaneet hänen nimeään, mutta tiedämme tärkeän yksityiskohdan: siitä ei tule sähköautoa.

Ja tämä Renault-prototyyppi saa voimansa a vetymekaniikkaetsii valmistajan haastetta ja sitoutumista «kestävän, turvallisen ja osallistavan liikkuvuuden palveluksessa”. Näin ollen konseptiauton tavoitteena on olla tuote, joka ilmentää Renault-konsernin hiilidioksidipäästöjen vähentämiskaari ja itse brändi.

He ilmoittavat myös aikeistaan ​​kiertotalouden ja kiertotalouden suhteen kierrätetyt ja kierrätettävät materiaalitjoten voimme aistia näillä alueilla paljon työtä, jonka tavoitteena on vähentää ympäristövaikutuksia ennen tuotantoa ja sen käyttöiän päätyttyä.

Koneessa olevat teknologiset innovaatiot palvelevat kuljettajan ja käyttäjän turvallisuutta.

Mitä voimme poimia sen suunnittelusta?

Tämä malli, joka on suunniteltu Gilles Vidalin (Renault Design Director) johdolla, antaa meille mahdollisuuden nähdä joitain sen etuosan esteettiset ominaisuudet. Esimerkiksi voidaan mainita LED-moduuleilla varustetut ajovalot tai alavalot, jotka toimivat sumuvaloina.

Tähän voidaan lisätä, että se on taustavalo timanttilogolla, joka antaa brändille voimaa ja läsnäoloa myös pimeässä. Tässä teaser-kuvassa näkyvät merkityt muodot myös puskurissa ja suuremman visuaalisen leveyden etsiminen säleikköstä ja puskureista vaakasuorilla viivoilla.

Näyttää siltä, ​​että prototyyppi käyttää virtuaalisia ulkopeilejä (kameroita peilien sijaan).

Lopuksi, ja vaikka kuten alussa sanoimme, sen lopullinen nimi on vielä tuntematon, tiedämme, että sen virallinen esittely tapahtuu Tämän vuoden toukokuu 2022.

Lähde – Renault