Ei ole epäilystäkään siitä, että Renault on erittäin kiinnostunut siitä uusi renault austral olla menestyvä tuote. Viime viikolla he toimittivat meille jo joitain kuvia a teaser Ja tänään he ovat tehneet sen taas. He haluavat antaa paljon viestintää seuraavalle mallilleen, joka julkistetaan pian ja joka yrittää taistella kompaktien SUV-segmentin puolesta.

Kuten jo kerroimme, tämä uusi Renault Austral tulee olemaan luonnollinen korvike Kadjarille, joka ei ole toiminut niin hyvin kuin ranskalainen yritys olisi toivonut. Se tulee erittäin merkittävällä muotoilulla ja yhtiön uudella esteettisellä linjalla sekä markkinoiden uusimmalla tekniikalla.

Renault lanseeraa tämän uuden teaserin, johon liittyy lehdistötiedote, tavoitteenaan tehdä meistä nähdä tietyt ajoneuvon ominaisuudet. Tämä sivukuva näyttää esimerkiksi ajovalojen sekä takavalojen päiväajovalotyylin. Näemme, että he turvautuvat edelleen polttimot valaistuilla «lisäosilla» sai ensi-iltansa useita vuosia sitten Méganessa, vaikkakin päivityksiä, kuten mikro-optista tekniikkaa.

klo video- Lisäksi voimme arasti arvostaa joitain muita korirakenteen ominaisuuksia, kuten merkittyjä puskureita, urheilullisempaa ilmettä tuovaa kattospoileria, C-pilarin muotoa ja leveyttä, uutta logoa upotettuna siistiin etusäleiköön tai hupussa kylkiluut.

The Renaultin suunnittelujohtaja Gilles Vidal, ilmoittaa, että «Renault Australissa yhdistyvät vahvat tyylielementit, jotka antavat sille dynaamisen ja elegantin muotoilun. Sen laatu näkyy ensi silmäyksellä. Olemme pienentäneet runkopaneelien välistä rakoa ja hienosäätäneet istuvuutta, joten se välittää välittömästi ensiluokkaisen tuntuman.”.

Vain aika näyttää meille, osuuko Renault Austral avaimeen ja onnistuuko se varastamaan osan kakusta niin kovilta kilpailijoilta kuin Hyundai Tucson, Kia Sportage, Seat Ateca tai Nissan Qashqai. Toivomme, että ranskalainen yritys paljastaa pian kaikki kuvat ja yksityiskohdat uudesta kompaktista maastoautostaan, joka Se tulee todennäköisesti markkinoille tämän vuoden 2022 toisella puoliskolla.

Lähde – Renault