Se ei ehkä kuulosta tutulta monille, mutta Rezvani on yksi nykyisen autoalan hienoimmista merkeistä. Irvinessä (Kalifornia – Yhdysvallat) sijaitsevan yrityksen perusti vuonna 2013 yrittäjä, jolle ala ei ole vieras, sillä hän työskenteli Aston Martinin tai Ferrarin kaltaisissa yrityksissä. Viittaan Ferris Rezvaniin, yhden radikaalimman urheiluauton, Beastin, takana olevaan hahmoon. No, sen pitäisi, koska se julkaistiin vuonna 2014.

Ensimmäinen Rezvani Beast oli luomus, joka syntyi yhteydenpidosta Arieliin. Itse asiassa se on uudelleen rakennettu Atom, joka hyödynsi suurta osaa sen osista. Se ei kuitenkaan ole immuuni ajan kulumiselle ja siten he työskentelevät toisen sukupolven parissa. Ja näyttää siltä, ​​​​että se on edistynyt teasereita, jotka he ovat lähettäneet viralliselle Twitter-tililleen. Ota huomioon, koska «ruskea peto» on tulossa pian.

Uusi Rezvani Beast saapuu vuonna 2023 ja voit jo varata sen valmistajan verkkosivuilta vain 250 dollarilla…

Rezvani Beast Teasers 2023

Toistaiseksi uuden Rezvani Beastin yksityiskohdat ovat hyvin rajallisia. Niin paljon, että toistaiseksi kukaan ei tiedä, ylläpitääkö uusi ensimmäisen iteraation Atom-alustaa. Näyttää selvältä, että hänen siluettinsa kehitys johtaa hänet Ilmoittaudu coupe-segmenttiin. Itse asiassa siinä on aerodynaaminen kori, jolle on tunnusomaista pitkä konepelti, kaarevat pyöränkaapit ja korotettu, mutta lihaksikas vyölinja.

Koska olemme kaksi tummaa teaseria, emme voi poimia monia yksityiskohtia. Tämä koskee myös takana, jossa Rezvani-logo vihjataan punaisella ja pieni spoileri. Itse brändin mukaan siinä on hiilikuiturunko ja «eksoottiset» avautuvat ovet. Emme tiedä, mitä tämä tarkoittaa, mutta se voi olla saksi- tai lokkisiipityyppistä. Joka tapauksessa, Emme voi menettää yksityiskohtia myöskään tekniseen osaantoinen hänen salaisuuksistaan…

Jos huhut pitävät paikkansa uusi Rezvani Beast pitää lämpömoottorin keskeisellä paikalla. Ja mikä parasta, se tarjoaa lopputehon, joka ylittää 1000 hv, joten on todennäköistä, että se saa uuden moottorin tai parantaa nykyistä huomattavasti. Kyse on a Honda-alkuperäinen lohko, joka tarjoaa 372 kW tehoa ja kulku nollasta 100 kilometriin tunnissa stratosfäärissä 2,7 sekunnissa.

Ja tähän asti voimme laskea Rezvani on varannut useita yksityiskohtia itselleen. Hänen debyyttinsä virallinen päivämäärä on yksi niistä, vaikka se tapahtuukin ennen kuin vuosi 2023 tulee elämäämme. jos haluat yksikön, voit jo varata sen sen virallisella verkkosivustolla hintaan 250 dollaria. Kauppa… eikö niin?

Lähde – Twitterin Rezvani