Kun Tesla Inc. ja Elon Musk tulivat elämäämme, harvat uskoivat sen mullistavan autoteollisuuden. Itse asiassa tähän päivään asti monet uskovat edelleen, että ne ovat petoksia, ja vaikka on viitteitä siitä, että näin voisi olla, heidän mallinsa ovat menestyviä. Myöhemmin, Kun Rivian debytoi yhteiskunnassa, epäuskon tilanne palasi. Ennen kaikkea siksi, että siitä lähtien, kun se syntyi vuonna 2009, kunnes he tekivät ensimmäisen ajoneuvonsa, on tapahtunut paljon.

Niin monia sellaisia Ford sijoitti niihin yli 500 miljoonaa dollaria tai että he ovat allekirjoittaneet liiton käyttääkseen alustaansa. Pian sen jälkeen, kun nämä suunnitelmat peruttiin, mutta «kunnioitus» oli kunnioitettava, he jo kantoivat sen. Myöhemmin Amazon tuli pelaamaan tilaamalla suuren paljon sähköautoja toimituksiisi. Lopuksi, RJ Scaringen luoman yrityksen suuri virstanpylväs on ollut aloittaa malliensa tuotannon: R1T ja R1S.

Rivian R1S:n ensimmäinen yksikkö on mennyt tuotemerkin talousjohtajalle …

Kahdesta, ensimmäinen, joka näki valon ja poistui kokoonpanolinjalta, oli R1T-mikro. Sen kunniaksi kokoonpanolinja järjesti suuret juhlat, joihin osallistuivat kaikki brändin työntekijät ja johtajat. Tämän yksikön omistajaa ja määränpäätä ei koskaan kerrottu, mutta he eivät ole lopettaneet yksiköiden kokoamista siitä lähtien. Mutta ei vain R1T, koska tällä kertaa he ovat esitteli ketjussa toisen mallinsa, SUV R1S:n.

The Rivian R1S Se on yksi sähköisistä maastoautoista, joka voi aiheuttaa enemmän päänsärkyä vakiintuneille valmistajille. Vaikka sen muotoilu on peräisin R1T-mikroautosta, se tarjoaa enemmän pakkausta ja auttaa myös lisäämään sen monipuolisuutta tarjoamalla suuremman hytin jopa 7 istuimella. Tällä kertaa se on kuitenkin uutinen, koska ensimmäinen yksikkö on lähtenyt tehtaalta Ja se on mennyt yrityksen tärkeälle jäsenelle: sen talousjohtajalle.

Tämän tosiasian ilmoittamiseksi, Rivian on julkaissut twiitin viralliselle tililleen linnun sosiaalisesta verkostosta. Jos käännämme tämän kirjeen, voimme lukea …

«Teimme omamme R1S:n ensimmäiset toimitukset viime viikolla tehtaaltamme Normalissa, IL:ssä RJ:hen ja talousjohtajamme Claire. Pyrimme lisäämään tuotantoa seuraavien kuukausien aikana matkallamme täysimääräiseen tuotantoon. Kiitos tiimillemme kaikesta kovasta työstä tämän eteen!»

Siksi, jos suunnitelmat menevät niin kuin he ajattelevat, Rivianin tuotanto saavuttaa risteilynopeuden muutamassa kuukaudessa. Lisäksi on huomioitava, että brändin oma talousjohtaja lyö vetoa johonkin sen malleista. Tämä tarkoittaa, että luotat brändisi työhön ja ennen kaikkea tuotteen luotettavuuteen. Täytyy katsoa, ​​eivätkö suunnitelmat ole vääristyneet…

Lähde – Twitterin Rivian