Saltar al contenido

Sähköauton huolto, mitä tulee ottaa huomioon?

23 de marzo de 2022
1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saato

The sähköauton osto Sitä tukevat monet tekijät, mutta yksi tärkeimmistä on sen ylläpito, unohtamatta sen asuttavuutta tai ympäristöstä huolehtimista. On kuitenkin tärkeää tietää, mitä sähköauton huolto.

Muutama päivä sitten näytimme sinulle sähköautojen etuja. Nyt tiedät, että tämäntyyppiset ajoneuvot ovat ympäristöä kunnioittavia, erittäin hiljaisia ​​ja tarjoavat erittäin hyvän asumisen, mutta emme saa unohtaa, että ne ovat vapautettuja rekisteröintiverosta ja niillä on alennuksia säännellyillä pysäköintialueilla. Entä sinun kuitenkin huolto?

Ennen kuin lähdet asiaan, sinun tulee tietää, että sähköauton huolto on melko vähäistä. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin polttomoottorilla varustetussa autossa, siinä ei ole elementtejä, jotka voivat merkittävästi lyhentää voimansiirron käyttöikää, kuten esim. kitkaosat ja ne, jotka ovat alttiina korkeille lämpötiloille.

Huollon tekeminen auttaa myös vähentämään automme arvoa ja lisäämään sen arvoa.

Sähköauton huolto, mitä tulee ottaa huomioon?

On tärkeää, että pidät mielessäsi sen tärkeyden suorita sähköautosi määräaikaishuolto. Älä unohda, että vaikka ne ovat edullisempia, ne ovat välttämättömiä sähköautojen käyttöiän pidentämiseksi.

Esimerkiksi sähköautoissa ei ole ilman- tai polttoainesuodatinta. Samoin öljyä, sytytystulppia, lämmittimiä, kytkintä, jakohihnaa tai edes pakoputkia ei tarvitse vaihtaa.

Samoin on monia elementtejä, jotka polttomoottoriautot jakavat sähköautojen kanssa. Nämä ovat tarkistettavia kohteita sähköauton huollossa:

  • renkaat.
  • Ohjaamon suodatin.
  • Iskunvaimentimet / Jousitus.
  • Eristäytyminen.
  • Ohjaus/ohjausneste.
  • Pyyhkijän pesuri.
  • Jarrujärjestelmä / jarruneste.
  • Akun tila.
  • Kylmäaine.

Viisi sahkoauton etuaJoidenkin sähköautovalmistajien mukaan sähköauton huolto on jopa a 20% halvempi kuin lämpömoottorilla varustetussa autossa. On syytä mainita, että sähköautoilla, vaikka ne ovat nyt melko uusia, tulee olla oma huoltosuunnitelma, jossa on erityisiä työkaluja ja erikoistyövoimaa, joka vastaa sähköliitäntöjen tarkastuksesta.

Clicarsista löydät edullisia käytettyjä sähköautoja. Lisäksi 250 pisteen sertifioinnilla, jonka teemme kaikille autoillemme, varmistat mielenrauhan ensimmäisestä kilometristä lähtien.

Oliko tästä viestistä apua?