Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Muutama päivä sitten hyödyntäen vuoden 2022 tulosjulkistusta, Ferrari vahvisti esittelevänsä neljä uutta mallia vuoden 2023 aikana. Hän sanoo, että nämä auttavat vahvistaa ennätysmyyntiä jonka italialainen tuotemerkki saavutti kuluneen tilikauden aikana: 13 221 yksikköä. Purosangue, hänen ensimmäinen maastoautonsa, joka tulee markkinoille muutaman kuukauden kuluttua, ei enää kuulu tähän uutuuskvartettiin.

Vuosina 2023–2026 Ferrari aikoo tuoda markkinoille noin viisitoista ajoneuvoa, mukaan lukien historiansa ensimmäisen sähköauton ja uuden «hyperauton» yli 1000 hevosvoiman teholla ja luultavasti hybridivoimajärjestelmällä. Paljon aikaisemmin, itse asiassa tällä kaudella, italialainen brändi debytoi niistä neljä. Kaikki heistä on tuntematon.nimestä sen ulkonäköön, yli sen tekniset ominaisuudet.

Yrityksen tuotevalikoiman uusimpien lisäysten perusteella kuitenkin on mahdollista spekuloida jotain siitä, mitä nämä esitykset voisivat olla. Esimerkiksi nykyinen Portofino M voisi väistyä kolmen vuoden valmistajan portfoliossa a muunnelma romaneista. Ei ole myöskään kohtuutonta ajatella luonnollinen korvike 812 Superfastille (samanlainen kuin urheiluauto, jonka Carlos Sainz Jr. sai äskettäin).

Loput kauhat voisivat koostua erittäin eksklusiivisia rajoitetun tuotannon autoja (erikoissarja tai Icona), kilpailuun suunniteltuja, mutta yksityisasiakkaille tarkoitettuja autoja, tai yksinkertaisesti prototyyppejä, jotka edistävät yrityksen suunnittelun, filosofian ja teknologian tulevaisuutta. ei pidä sulkea pois radikaalimpi SF90 tai F8 Pista.

Nykyään Ferrarin tarjonta koostuu yhteensä yhdeksästä mallista: Roma, Portofino M, 296 GTB, 296 GTS, 812 GTS, SF90 Stradale, SF90 Spider, F8 Tributo ja F8 Spider. Pian tulee tusina kiitos Purosanguelle, joka on suurin kaikista.

Lähde – Ferrari