Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

istuimet lanseerasi mallin muutama vuosi sitten Istuin Tarraco sijoittaa sen merkin ainoaksi 7-paikkaiseksi, samoin kuin sen off-road-tuotteeksi tai Isompi SUV. Se on Skoda Kodiaqin ensimmäinen serkku, vaikka totta puhuen siitä ei ole tullut kovin menestynyt tuote. Nyt parantaakseen läsnäoloaan markkinoilla, espanjalainen tuotemerkki sisältää X-Perience-viimeistelyn.

Seat Tarraco X-Perience korvaa edellisen päättyneen Xcellencen, joka tarjosi tyylikkäämmän ilmeen. Tässä tapauksessa etsitään a lisää maan ilmettä, mukaan lukien uudet puskurit, sivuhelmat ja 20 tuuman pyörät lisävarusteena. Samaan aikaan sen sisällä on uusi «Dynamic» -verhoilu mikrokuitukankaalla sekä uusia lisäosia ja yksityiskohtia.

X-Perience trimmivarusteet ja XL- ja XXL-paketit

Seat Tarraco X-Perience -sisustus

SarjaSeat Tarraco Xperience-viimeistelyllä tulee mukana varusteet kuten automaattiset kaukovalot, mukautuva vakionopeudensäädin, kuolleen kulman ilmaisin, takaliikenteen hälytin, törmäystä ehkäisevä järjestelmä, sähköinen takaluukku virtuaalisella polkimella, automaattinen pysäköintiavustaja, takakamera, etuistuimet ja jalkatuet X-Perience-logolla tai monivärisellä ambientilla valaistus kaikissa neljässä ovessa.

Jos valitsemme xl pakkausMitä se maksaa 1000 euroa lisäksi yllä olevaan on lisätty liikennemerkkien tunnistus, 9,2 tuuman multimedianäyttö selaimella, kaikki Seat Connect -palvelut, 360 asteen kamera, langaton laturi sekä lämmitettävät etu- ja takaistuimet. Omalta osaltaan XXL paketti Lisätty Travel Assist ja lämmitetty ohjauspyörä 1300 euroa X Periencestä.

Moottorit ja hinnat Seat Tarraco X-Perience

Istuin Tarraco X-Perience takana

Seat Tarraco X-Perience-viimeistelyssä on saatavilla moottoreilla diesel, bensiini ja ladattava hybridi. Dieselissä se voidaan yhdistää 2.0 TDI 150 hv (alkaen 42 520 €), sekä manuaali että DSG, sekä 200 hv 2.0 TDI, joka on aina kaksoiskytkin ja neliveto (alkaen 52 450).

Sisään bensiinitämä mallin ja varustetason yhdistelmä antaa meille mahdollisuuden valita 1.5 TSI 150 CV manuaali (alkaen 40 640 €) ja DSG, sekä 2.0 TSI 190 hv, joka on välttämättä yhdistetty DSG-vaihteistoon ja 4Drive-pitoon (alkaen 49 730 €).

Lopuksi Seat Tarraco X-Perience 1.4 e-Hybrid 245 hv:lla plug-in hybridiversiojossa on aina 6-nopeuksinen DSG-vaihteisto, joka on osa 50 560 €.

Lähde – Seat