Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Valitettavasti, Uusi Toyota Prius ei tule Espanjaan. Sitä tullaan markkinoimaan muilla Euroopan alueilla, ainakin sen alueella PHEV versio. Suurin syy siihen, miksi sitä ei tarjota maassamme, on se sen hinta olisi liian korkea. Tämä puolestaan ​​johtuu a varustelu ja paljon korkeampi teknologia mallissa tavallista, sekä a lisäjalostusta, sekä ajon laadussa että ohjaamon rakenteessa ja koristelussa. Inflaatiokaan ei auttaisi sen hyvää asemaa.

Lisäksi tämän luokan autoissa on paljon suurempi hyväksyntä muilla markkinoilla, kypsempi, suurempi, strategisempi ja jonka kuluttajat ovat paljon varakkaampia. Näin on esimerkiksi Saksa, jossa se tulee pian myyntiin. Siellä sen hankintahinta alkaa 40 000 euroa suunnilleen. Toyotan espanjalainen tytäryhtiö olisi harkinnut pienen sarjan tuomista tänne, kuten se tekee GR 86:n kanssa, mutta koska se ei kyennyt vastaamaan tuotteen kysyntään niin pienellä tarjonnalla, se olisi päättänyt heittää sen suoraan pois. alue.

Toyota Prius 2023 sisustus

2023 Toyota Prius esiteltiin viime vuoden lopulla ja yllätti monet a moderni, urheilullinen ja tyylikäs muotoilu että millään vähän tai ei millään ei ole tekemistä sen neljän edellisen sukupolven kanssa. Objektiivisesti sen uusi ulkonäkö antaa sille nyt paremman näkyvyyden. Se myös kiinnitti huomion Kaksi vaihtoehtoa hybridikäyttöjärjestelmälle: plug-in, 223 CV teholla ja 75 km sähköautonomialla, tai «normaali» (ei plug-in), 193 CV.

Mielestämme, jos toinen päätös olisi tehty, Priuksesta olisi tullut menestyvä auto hyvin lyhyessä ajassa.kuten tapahtui sen vuosien 2004 ja 2009 versioissa. Espanja ei ainakaan tällä hetkellä ole paikka myydä monia kalliita ajoneuvoja yksityisasiakkaille, mutta se on paikka, jossa taksi- ja VTC-sektori arvostaa tätä henkilöautoa erittäin paljon, erittäin käytännöllinen ja tehokas. Lisäksi Hyundai IONIQ on jo lopetettu ja Toyota nauttisi nyt a monopoli pienten PHEV-sedanien luokassa.

Lähde – Toyota