Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

The autoteollisuus on sähköistettävä johtaa harvinaisten parien syntymiseen. Eikä vain, teknologiabrändit, jotka ovat aina olleet muilla segmenteillä, haluavat myös tehdä harppauksen tarjotakseen omiaan sähköautot. Oli miten oli, jotkut ja toiset haluavat olla ensimmäisiä, kun on kyse uuden liikkuvuuden demokratisoimisesta, jota jo nyt pakotetaan. Toisin sanoen, «Sähköliikkuvuuspelit ovat alkaneet»

Ja niin olemme saavuttaneet pisteen, jossa olemme tänään, ilmoittamalla siitä uusi sähköajoneuvojen ja liikkumispalvelujen valmistaja on syntynyt. Jos katsot hieman taaksepäin, muistat, että viime maaliskuussa Hondasta ja Sonysta vastaavat soittivat kelloa ilmoittamalla alustavasta yhteistyösopimuksesta. No, näiden kolmen kuukauden aikana heillä on ollut aikaa muokata liittoaan ilmoittamalla siitä Sony Honda Mobility Inc on virallisesti syntynyt.

Sony Honda Mobility Inc. aloittaa sähköajoneuvojen myynnin ja liikkuvuuspalvelujen tarjoamisen vuonna 2025…

Sony Vision-S 02 SUV -konsepti

Jos katsomme Sonyn ja Hondan julkaisema virallinen lehdistötiedote, ymmärrämme suunnitelmasi. molemmat valmistajat «olemme allekirjoittaneet sopimuksen uuden 50:50 yhteisyrityksen perustamisesta osallistumaan korkean jalostusarvon sähköajoneuvojen (EV) myyntiin ja tarjoamaan palveluita liikkumiseen». Kun otetaan huomioon hankkeen kunnianhimo, saatat ihmetellä miten tehtävät jaetaan saada se käyntiin.

No, jos palaamme lehdistötiedotteeseen, voimme lukea kuinka ne järjestetään…

Uusi yhtiö pyrkii yhdistävät Hondan huippuluokan turvallisuus- ja ympäristöteknologiat, liikkuvuuden kehitysmahdollisuudet, ajoneuvojen korien valmistusteknologian ja jälkimarkkinoiden palvelunhallinnan asiantuntemuksenkanssa Sonyn asiantuntemus kuvantamis-, sensori-, tietoliikenne-, verkko- ja viihdetekniikoiden kehittämisessä ja soveltamisessatoteuttaa uuden sukupolven liikkuvuutta ja liikkuvuuspalveluita, jotka ovat tiiviisti linjassa käyttäjien ja ympäristön kanssa ja jotka jatkuvat tulevaisuudessakin»

Siksi tehtävien jakautuminen on yksinkertaista. Honda vastaa teknisestä ja tuotannosta ja Sony siitä, mikä liittyy ajoneuvon tekniikkaan. Teknologiayritys on kuitenkin se, joka on luonut alustan, jolla näitä malleja valmistetaan. Tästä syystä epäilys herää. Voisiko Hondan ja sen nykyisen kumppanin General Motorsin välillä olla eturistiriita? Emme tiedä hänen sopimuksensa ehdot, mutta kaikki viittaa siihen, että niin ei tule olemaan.

Silti, jos Sony Honda Mobility Inc:n suunnitelmat menevät suunnitelmien mukaan, sen ensimmäinen ajoneuvo on tiellä vuonna 2025. Toistaiseksi emme tiedä kumpi kahdesta heidän esittelemästä prototyypistä tulee olemaan, mutta näyttää siltä, ​​että onnekas on SUV Vision-S 02. Kiinnitämme huomiota tuotemerkin uutisiin, koska ne voivat antaa kellon…

Lähde – Honda – Sony