Kun on elämää, on toivoa ja tätä maksiimia sovelletaan SsangYong. Etelä-Korean talolla ei ole meneillään hyvää taloudellista hetkeä ja siksi se etsii innokkaasti uutta teknistä kumppania. Varsinkin kun heidän tähän asti ollut matriisi saattoi sulkea «hanan» ja purkaa sen toimintansa lopettamiseksi. Siksi on aika olla käytännöllinen ja keskittyä luoda tulevaisuuden valikoima, joka on vankka ja erittäin tehokas miellyttääkseen mahdollisia tulevia poikaystäviä.

Saimme juuri tietää, että he työskentelivät useiden hankkeiden parissa. Ilmoittaakseen sen he julkaisivat sarjan luonnoksia, joissa he osoittivat, millainen näiden ajoneuvojen muotoilu olisi. Pian sen jälkeen, kun vakoojavalokuvaajat ovat saaneet kiinni insinööritiimin suorittamasta validointitestejä hienosäätääkseen niitä. No, näyttää siltä, ​​​​että prosessi on oikealla tiellä ja olemme oppineet tämän a Patenttivirasto mistä löysimme SsangYong Torres?

SsangYong Torres voisi olla sähköinen SUV, joka on suunniteltu ASEAN-alueelle… ja Eurooppaan…

SsangYong J100 Concept on määrä ottaa tuotantoon vuonna 2022

Australian patentti- ja tavaramerkkiviraston (IP Australia) mukaan SsangYong on hakenut tälle nimelle oikeussuojaa. Ilmoittautumispäivä on suhteellisen tuore, koska sen ilmoittautumispäivä on 16.2.2022, vaikka meidän silmissämme on jäänyt täysin huomaamatta. Huolimatta annetuista määräajoista ja kaikista asiakirjoista, jotka on tarkistettava, heillä on jo lupa. Tämä tosiasia hyväksyttiin 4. huhtikuuta.

Ottaen huomioon sen SsangYong Torres voisi debytoida pian useita kysymyksiä herää. Ensimmäinen ja ilmeisin liittyy markkinoihin, joille se on tarkoitettu. Eteläkorealainen yritys on vahva ASEAN-alueella ja siksi voimme puhua sille tarkoitetusta mallista. Itse asiassa, Torresin salmi onko hän meri erottaa Australian Papua-Uudesta-GuineastaCape Yorkin niemimaan pohjoispuolella Queenslandissa.

Siksi on selvää, että tällä mallilla he haluavat lähettää viestin kaikille asiakkaille, joita heillä on tällä planeetan alueella. Mutta mitä tapahtuisi muille markkinoille, joilla ne toimivat? No katso miksi Huhut sanovat, että tämä sähköinen TT on elintärkeä heidän etujensa kannalta Euroopassa jotta voisit pitää tämän nimen. Tietysti on myös mahdollisuus, että se muuntuisi toiseksi, joka on lähempänä meidän makua.

tulee odota SsangYongin seuraavia liikkeitä, mutta siinä on kaikki korvamerkit, että ne ovat näyttäviä ja epätavallisia. Toivottavasti heillä on parasta, sillä jos he tekevät virheen, he menevät suoraan hautaan…

Lähde – IP Australia – IP Australia Tavaramerkki 2259892