Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Subarun käyttöönotto Euroopassa on rajallista, mutta muualla maailmassa ei.. Kotimaassaan Japanissa koko Aasian alueella, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa on merkittävä myyntipohja. Meillä on todisteita heidän vahvasta läsnäolostaan, kun he lanseeraavat mallinsa. Riittää, kun tutkit hänen käyttäytymistään häntä kohtaan. Imprezan seuraavan sukupolven virallinen debyytti. Mutta tämä ei ole ainoa tapaustutkimus.

Soittaako Subaru Rex kelloa? Todennäköisesti ei, mutta kerromme sinulle, että tämä nimi on hyvin vanha. Lisäksi se näki valon ensimmäisen kerran vuonna 1972 muodossa takavetoinen kei-auto. Oli vielä kaksi sukupolvea, mutta hän kuoli vuonna 1992 ja nyt hän herää henkiin. Mutta se ei tee sitä kuten ennen, vaan on ottanut askeleen liittyäkseen SUV-muotiin. Itse asiassa tällä uudella Subaru Rexillä on kaksi muuta veljeä. Tunnetko heidät?

Subaru Rex ei ole muuta kuin uusi Toyota Raize, ja sen valikoima on rajoitettu…

Subaru Rex

Et ehkä tiedä sitä, mutta Subarulla ja Toyotalla on vahva ja erittäin luja yhteistyösopimus. Eikä vain sitä, toisella on prosenttiosuus ensimmäisestä, ja sieltä syntyy yleisiä malleja, kuten GR86 tai BRZ-kakso. Lisäksi tässä «näytelmässä» on mukana kolmas näyttelijä: Toyotan tytäryhtiö Daihatsu ja banneri, joka myytiin myös Espanjassa. Yhtä hyvin, uusi Rex ei ole muuta kuin Raizen ja Rockyn klooni…

Kerroimme teille jo Toyota Raizesta sen aikana, koska sen myötä japanilainen yritys laajensi läsnäoloaan kotimaansa B-maastoautojen segmentissä. Lisäksi kommentoimme tuolloin, että Euroopassa heillä ei ollut läsnäoloa siinä ja pian sen jälkeen, kun Yaris Cross näki valon. Yhtä hyvin, Subaru Rex toistaa Daihatsu Rockyn kaavan: kopioi korirakenteensa ja osittain osa Raizen mekaanista tarjousta. Suurin ero on logoissa ja pienissä koristeellisissa yksityiskohdissa.

Siksi se näyttää a viehättävästi muotoiltu runko, jonka pituus on 3,99 metriä, 1,69 metriä leveä ja 1,69 metriä korkea. Taistelu on 2,52 metriä pitkä ja sen siirtämiseen käytetään a lohko 1.2 ilmakehän teholla 64 kW (87 CV). ja vääntömomentti 113 Nm. Brändi luottaa hallintaansa CVT-tyyppiseen automaattivaihteistoon, joka lähettää voiman etupäähän. Myös Rex siihen ei voi sisällyttää nelivetoa ei vaihtoehtona.

Mitä tulee trimmitasotRex on saatavilla hänen kotimaassaan osoitteessa kaksi versiota: G ja Z. Toistamme kuitenkin sen, mitä sanoimme jokin aika sitten Toyota Raizesta. Jos Subarua rohkaistaisiin, se voisi tuoda tämän B-maastoauton Euroopan markkinoille myynnin edistämiseksi. Ehkä tämä moottori jäisi vajaaksi, mutta toisella vaihtoehdolla he ehkä antavat vauhtia numeroilleen. Itse asiassa he odottavat 150 kappaleen kuukausimyynti maassasi Harva…?

Lähde – Subaru – Subaru Rex