Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Vuosi 2007 oli vuosi, jonka harva unohtaa autoteollisuudessa. Se oli harjoitus, jossa malli ryntäsi elämäämme, joka muutti tähän asti kaikki pelin säännöt. Todellakin, Nissan Qashqai asetti maastoautot hurrikaanin keskelle, jolloin niistä tulee muotia. Monet ajattelivat, että se oli väliaikaista, mutta ei, 15 vuotta myöhemmin olemme täällä ja näemme, kuinka monitoimilaitteet jatkavat monien muiden alan segmenttien upottamista.

Tämä tapahtui kuitenkin Euroopassa, sillä Atlantin valtameren toisella puolella tämä «muoti» on aiheuttanut tuhoa jo pitkään. Yksi eksklusiivisimmista malleista, josta olemme joskus puhuneet, on subaru nousu. Se on suurin Fuji Heavy Industriesin tytäryhtiötä valmistava tie, joka syntyi vuonna 2018 korvaamaan kuluneen Tribecan. Nyt, kohtaa vuotta 2023 hienovaraisella uudelleentyylillä parantaa «kehoa ja mieltä»

Subaru Ascent sisältää EyeSight Driver Assistin uusimman kehityksen…

Subaru Ascent on 4,99 metrin pituinen ja 2,89 metrin akseliväli, joten se on yksi katumaastureista, joita useammat perheet hankkivat Yhdysvalloissa. Yleisön suosion voittamiseksi sillä on huomattava asumiskelpoisuus sekä korkealaatuinen ja ensiluokkainen tekniikka. Jotta sen kilpailijat eivät kuitenkaan monimutkaise sitä, brändin luova tiimi on päättänyt antaa sille uudelleenmuotoilu joidenkin pienten «virheiden» korjaamiseksi.

Edessä se erottuu joukosta uusi säleikkö ja aggressiivisempi «C»-optiikka. Puskuri ottaa radikaalin käänteen selvemmillä linjoilla sekä uusilla sumuvalojen kehyksillä. Siinä on myös uudelleen suunnitellut ilmanottoaukot jäähdytyksen ja aerodynamiikan parantamiseksi. Takaosan optiikalla on uusi «C» muotoinen kuvio. Ascent MY23:n suuret muutokset ovat kuitenkin pellin alla ja sen turvallisuudessa…

Kyllä, koska debytoi EyeSight Driver Assistin uusimman version. Sen ansiosta se tarjoaa sulavamman käytön ja hallinnan, vaikka kaikki johtuu päivitetyn ohjausohjelmiston ja uuden sähköisen jarruservon sisällyttämisestä. Se sisältää myös a laajakulmainen monokamera, joka laajentaa edelleen näkökenttää tunnistaa jalankulkijat ja polkupyörät aikaisemmin, kun ajoneuvo tulee risteykseen alhaisella nopeudella.

Liitettävyyden osalta se sisältää mm uusi keskus 11,6 tuuman Full HD -näyttö ja tablet-tyyliin. Sen ansiosta Apple CarPlay- ja Android Auto -protokollat ​​ovat langattomia ja induktiolataus on vakiona. Jossa ei tule muutoksia, on mekaaninen tarjous, joka luottaa edelleen a 2.4 Boxer-turbolohko, jossa on 260 CV:n teho yhdistettynä CVT-vaihteistoon. Mutta nyt kun tunnet hänet, etkö haluaisi nähdä hänet Euroopassa…?

Lähde – Subaru