Subaru on päättänyt käynnistää mallinsa kasvojenkohotuksen Metsänhoitaja, joka esitti nykyisen sukupolvensa vuonna 2018 (huolimatta Espanjan jälkeisestä vuodesta). Tämä 2022-versio säilyttää hybridimekaniikan, mutta tuo mukanaan merkittäviä teknisiä muutoksia sekä joitain esteettisiä parannuksia. Muistamme, että se on brändille erittäin tärkeä malli Euroopan markkinoilla, sillä sitä on ollut yli 350 000 kappaletta sen syntymän jälkeen, vuonna 1997.

Visuaalisella tasolla uusi etuosa, joka säilyttää tärkeimmät ominaisuudet, mutta siinä on muutoksia LED-ajovaloissa, säleikkössä ja puskurin alaosassa, kuten uudet sumuvalot. Muuten, testasimme esirestyling-versiota vain muutama kuukausi sitten.

Aktiivisempaa turvallisuutta Subaru Forester 2022:een

Subaru Forester sisustus

Mielenkiintoisimmat uutuudet saapuvat minkä tahansa auton pääosioon, the turvallisuus. Subaru tunnetaan maailmanlaajuisesti tästä näkökulmasta sekä aktiivisessa että passiivisessa turvallisuudessa. He ovat parantaneet ajoapuvälinesarjaansa, EyeSight ne nimeävät ja lisäävät myös uusia toimintoja.

Toisaalta kaksi kameraa etutuulilasissa lähes kaksinkertainen näkökenttäsi, joten ne parantavat tehokkuutta ja hallitsevat paremmin ympäristöä. Toiseksi lisää kiskon keskitys, kun se aiemmin korjasi ajoneuvon liikeradan vasta kun se oli tarpeeksi lähellä linjojaan. Mukana on myös ohjausavustaja äkillisissä väistämisliikkeissä.

Se pitää moottorin, vaikka se säätää jousitusta lisäämään lujuutta

subaru Forester takana

Toinen uusi lisäys on ilmastoinnin lämpötilan eleohjaus.

Mekaanisella tasolla se ei sisällä muutoksia, koska ylläpitää 150 hv:n 2.0 boxer-hybridimoottoria ja nelivetoa. Se on perinteinen hybridi (ei plug-in), jossa on pieni akku 16 hv:n sähkömoottorille. Brändi vahvistaa, että tämä hybridi Subaru Forester voi ajaa jopa 1,6 kilometriä sähkötilassa.

Lisäksi Subaru kommentoi tätä He ovat säätäneet Forester 2022:n jousitusta ketterämmän ja tarkemman ajettavuuden saavuttamiseksi tiukemmalla asetuksella, mikä on hyödyllistä asfaltilla ajettaessa, mutta saattaa hieman heikentää mukavuutta päällystämättömillä teillä.

Lähde – Subaru