Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Liikkuvuus suurissa kaupungeissa ja niiden ulkopuolella on ollut hallitusten ja tuotemerkkien edessä jo vuosia. Ensimmäiset ovat väittäneet, että CO2-päästöt ovat alan «yksinomaista» vikaa ja jälkimmäiset, että ratkaisu ei mene läpi. massasähköistäminen. Ennen kaikkea siksi, että tekniikka ei ole kypsä ja tehtävät investoinnit ovat niin suuria, että ne aiheuttavat keski- ja alemman luokan vaikeasti maksettavaa hintojen nousua.

Oli miten oli, näyttää siltä, ​​että keskittyminen siihen, mikä on todella tärkeää, on menetetty. Löydä keskikokoisia ratkaisuja, jotka antavat ilmaa valmistajille ja asiakkaille. Ja ehkä sinun ei tarvitse «murtaa» päätäsi liikaa, koska meillä on jo esimerkkejä siitä, mitä voidaan tehdä: kei auto. Todellakin, Japani on käyttänyt vuosia tämän tyyppisen ajoneuvon kehittämiseen ja Suzuki Alto Lapin LC Se on selkeä esimerkki siitä, että muotoilu ja toimivuus voivat kulkea käsi kädessä. Mitä mieltä olette lopputuloksesta?

Suzuki Alto Lapin LC on tuote, joka on suunniteltu Japanin markkinoita ajatellen ja kunnioittaa Fronte 360…

kuten tiedät, kei-autojen pituus ei saa ylittää 3,4 metriä eikä varustaa yli 660 cc:n moottoria. Näistä tiloista alkaen Suzuki Alto Lapin LC ehdottaa liikkuvuusratkaisua, joka on saanut inspiraationsa yrityksen toisesta myyttisestä mallista: 1960-luvun lopun Fronte 360:stä. etuosan muotoilu joka erottuu joukosta suuri pyöreä optiikka tai grilli kromielementeillä.

Sivunäkymä säilyttää Japanissa jo myydyn Alto Lapinin kuvan. Tarjotakseen maksimaalisen asuttavuuden, sillä on «neliömäinen» siluetti. Silti kokonaisuuden lujuuden rikkomiseksi siinä on mustalla muovilla peitetyt pyöränkaapit. Lopuksi on takana, joka etäisyyttä sen veli on erityinen siiven muotoinen logo LC-logolla. Täydennyksenä voit valita kaksisävyisen maalin kattoon.

Sisäpuolelta Lapin LC:llä on yhteisiä piirteitä tunnetun Alto Lapinin kanssa. Siitä huolimatta se käynnistää elementtejä, kuten verhoilu, jossa ruskea ruudullinen ja suklaatekoturkista sekoitetaan. Ovet ja katto ovat beigen sävyistä tekstiilimateriaalia. Lisäksi kojelautaan on valittavissa Wood Effect tai Dark Grey Pearl -sisustus. Lopuksi voit asentaa 7 tuuman kosketusnäytön tai automaattisen ilmastointilaitteen…

Uteliaisuutena Lapin tarkoittaa ranskaksi kania. ja antaakseen sille pirteyttä he ovat lisänneet animoituja kaneja nopeusmittarin alapuolelle. Mitä tulee sen mekaniikkaan, vähän lisättävää. Se liikkuu a lohko kolme sylinteriä 660 cc ja 47 kW (63,92 CV). Sen hallinnassa se luottaa CVT-tyyppiseen vaihteistoon, joka lähettää voimansa maahan etujunan tai neljän pyörän kautta.

Lähde – Suzuki