Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Suzuki Jimnyn uusin sukupolvi on ollut «pallo» täysillä. Kun japanilainen yritys alkoi muokata sitä, se ei koskaan kuvitellut, että «he loisi hirviön, jota he eivät pystyisi hallitsemaan». Se on todiste siitä, että yleisö on tullut hulluksi hänen kanssaan ovat joutuneet laajentamaan tuotantoaan toisessa tehtaassa Intiassa. Brändi ei kuitenkaan ole ujo ja he ovat jo viimeistelemässä omaa kehitystä viisiovinen versio.

Puhuimme sinulle viisiovisesta Suzuki Jimnystä muutama viikko sitten. Syynä tähän oli se, että brändin insinööritiimi suoritti validointitestejä ja sillä välin se jäi kiinni naamioinnista. No, nyt on aika puhua aiheesta a erikoisversio, joka saa sinut toivomaan, että sinulla olisi yksikkö. Se on noin Jimny Sierra 4 Sport jonka näet näissä kuvissa ja lisäksi hän näyttää paljon aggressiivisemmalta kuin tavallisesti, eikö…?

Vain 100 yksikköä Suzuki Jimny Sierra 4Sport Limited Editionista myydään Brasiliassa…

Suzuki Jimny Sierra 4Sport Limited Edition 6

Kuten näet, tämän Suzuki Jimny Sierra 4Sportin estetiikka on aggressiivisempaa. Eikä vain sitä, koska se on täynnä off-road-elementtejä, jotka eivät pysy esteettisellä tasolla, koska ne auttavat parantamaan sen ominaisuuksia. Näin ollen 4Sportissa on vakiovarusteena snorkkeli, kattoteline, leveät mustaksi menevät lokasuojat sekä puskuri ja säleikkö. Lisäksi siinä on liukulevy, joka estää alustan vaurioitumisen maastossa.

Täydentämään ulkonäköäsi vartalo on puettu harmaan sävyyn, joka eroaa 4Sport- ja 4X4-tarroista. Lopuksi se on varustettu 15 tuuman mustilla kevytmetallivanteilla, joissa on Pirelli M/T -renkaat pidon parantamiseksi. Jos menemme mökille, arvostamme myös muutoksia. Siinä on sinisiä applikaatioita tuuletusaukoissa, vaihdevivussa ja nahkaverhoilu joka pukee istuimet ja selkänojan 4Sport-teksti.

Uteliaisuutena, Suzuki Jimny Sierra 4Sportissa on takaistuimet. Tämä johtuu siitä, että Brasiliassa niiden ei tarvitse noudattaa eurooppalaisia ​​päästömääräyksiä. Mutta mielenkiintoisin Jimny on, että se parantaa dynamiikkaa kentällä kahlaamiskyvyllä, joka kasvaa jopa 60 senttimetriin. Toisaalta hyökkäys- ja lähtökulmat pienennetään kiinnikkeiden avulla 31 ja 40º.

Kaiken kaikkiaan konepellin alla ei ole muutoksia 1,5 litran bensalohkon ylläpito. Sen hallinnassa se luottaa nelivaihteiseen automaattivaihteistoon ja AllGrip Pro -nelivetojärjestelmään. Lopuksi ilmoita, että tätä versiota valmistetaan vain 100 kappaletta ja epätoivoiseksi Se on saatavilla vain Brasiliassa…

Lähde – Suzuki