Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Suzuki Motor Ibérica viettää 20-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2023, ja se on myynyt yli 160 000 autoa maillaan, jotka ovat Espanja, Portugali ja Andorra. Tämän 20-vuotispäivän kunniaksi brändi on luonut erikoisversion yhdelle sen rakastetuimmista autoista, Suzuki Swift Sport täyttää 20 vuotta.

Tämä pienen urheiluauton painos on rajoitettu vain 35 yksikköön, jotka on rekisteröity sarjanumeroineen muistokilpein. Itse asiassa niissä on kilpi kuljettajan oven kynnyksessä ja toinen kojelaudassa. katsotaan seuraavaksi mitä ne tuovat eri tavalla nämä 35 Suzuki Swift Sportin 20 vuotta.

Kosmetiikka erottaa sen, ja punaiset sävyt leikkivät kontrasteja

Suzuki Swift Sport 20 vuotta -sisustus

Sen sisällä ulkomailla Siinä on erityinen koristelu, jossa punainen väri luo kontrastia koriin, joka kantaa pääasiassa harmaan sävyä. Nämä punaiset yksityiskohdat näkyvät etupuskurissa, peileissä, myös jarrusatuloissa ja jopa 17 tuuman renkaat. Lisäksi meillä on katto ja pilarit mustana, mikä lisää visuaalista urheilullisuutta, sekä ovissa alalista Sport-tekstillä.

Sillä välin vuonna sisällä enemmän «kosmeettisia» yksityiskohtia näyttävät antavan sille ainutlaatuisuutta. jatka mustien sävyjen pelejä punaisilla yksityiskohdillakuten kojelaudan valitsimet, urheiluohjauspyörän tikkaukset tai istuimien Sport-logon kirjonta.