Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Suzuki Jimny on yksi myyttisimmistä mönkijöistä markkinoilla. Sen elintärkeä liikerata on yksi mielenkiintoisimmista, koska se on käytännössä pysynyt yksisarvisena sekä SUV:n että crossoverin välissä. Lisäksi japanilainen talo on pystynyt päivittämään sen niin, että se on jopa nykyisen hybridisaation aikakaudella todellinen bestseller. kuitenkin suzuki hän ei tiennyt kuinka mitata tämän uuden sukupolven menestystä ja jos heidät laiminlyödään, he lopulta kuolevat menestyksensä puolesta…

Olipa miten tahansa, Suzuki Jimny normalisoi pikkuhiljaa kaupallista tilannettaan maissa, joissa se on myynnissä. Japanilaisen talon maineen vuoksi yksi tärkeimmistä on Malesia. Itse asiassa hänen uskolliset eivät saaneet häntä kiinni, koska hän oli ollut poissa jonkin aikaa. Mutta nyt hän on palannut ja tekee sen versiolla, jonka haluaisimme nähdä Euroopassa. Se on noin jimny sarvikuono jonka näet näissä kuvissa ja se näyttää erittäin houkuttelevalta. Etkö pidä siitä?

Ainutlaatuisessa Suzuki Jimny Rhinossa on differentiaalimuotoilu uusien tarrojen ja alkuperäisten yksityiskohtien ansiosta…

Suzuki Jimny Rhino

näköpiirissä että Suzuki Jimny Rhinon perussuunnittelulinjat eivät vaihtele verrattuna alueen veljiinsä. Mutta brändin suunnittelutiimi on tarjonnut sille sarjan eksklusiivisia elementtejä. Riittää, kun tarkastellaan sen koko koria sen tarkistamiseksi sarvikuonon tarrat sekä vintage tyylinen jäähdyttimen grilli. Emme voi myöskään sivuuttaa punaisia ​​kumilokasuojaa sekä takavarapyörän suojusta.

Mutta yksityiskohdat menevät askeleen pidemmälle a uusi tasaussuojaus. Etupuskurissa on alumiinisuoja, joka suojaa sivuja ja pohjaa pieniltä naarmuilta. Sisällä muutokset ovat pieniä DLX-verhoilulla ja mustalla väriyhdistelmällä, joka tuo brändin mukaan mieleen yksinkertaisen ja kestävän. Ei ole puutetta 7 tuuman kosketusnäytöstä Apple CarPlaylla ja takaistuimet jaettu 50:50.