Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

kasvava kilpailukykyä autoteollisuudessa pakottaa brändit keksimään itsensä uudelleen kyllä ​​tai kyllä. Ei mene päivääkään, jolloin yritykset ilmoittaisivat erilaisia ​​uutisia. Tärkeimmät liittyvät uuteen sukupolveen siirtymiseen tai a. debyyttiin uudelleenmuotoilu puolikas elämä Siitä huolimatta elämää on takana, ja usein asiakkaat eivät ymmärrä tätä. Kuten esimerkiksi silloin, kun he muokkaavat alueita sisällyttääkseen uudet pinnat ja versiot.

ja vaikka nämä päivityksetjoka saattaa monissa tapauksissa vaikuttaa vähäiseltä, salata syy. Tämä on seurausta tärkeimpien valmistajien ylläpitämästä kaupallisesta sodasta, erityisesti myydyimmillä segmenteillä. Yksi vaikeimmista on Maastoautot, maasto- ja noutoautot ja sitä varten Ford voisi virittää kantamansa uudelleen. Tavoitteena ei ole menettää asiakkaita ja kenties kanssa uusi versio «Thunder» voisi kiinnittää päättämättömien huomion.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, käyttääkö Ford Thunder-nimeä tai mille markkinoille se saavuttaisi…

Täysin uusi Ford Maverick

Jos muistat, sinun on muistettava se Ford käytti jo nimeä Thunder. Se oli versio, jonka hän loi Euroopan markkinoille edellisen Rangerin pohjalta. Sen kaupallinen aika oli hyvin lyhyt, koska se rajoittui kouralliseen yksikköön. Siitä huolimatta siitä jäi hyvä maku suuhun ja näyttää siltä, ​​että asiakkaat olisivat pyytäneet enemmän. Siksi he ovat «sidonneet huovan päänsä ympärille» niin, että he luovat a uusi Thunder-sukupolvi uudistetulla valikoimallaan.

Joten olemme siirtyneet WIPO:n IP-portaalin viralliselle verkkosivustolle ja löytäneet nämä kolme patenttihakemusta. Tämän teon perimmäinen tavoite on suojata Thunder-nimen kaupallista käyttöä. Lisäksi mallit, joille Ford on pyytänyt tämän kauppanimen oikeudellista suojaa, ovat erittäin tärkeitä imagon ja myynnin kannalta. Ne koskevat Ranger, F-150 ja Maverick uusimman sukupolven, jotka ovat saapuneet viime kuukausina.

Näissä patenttihakemuksissa on kuitenkin pieni ongelma. Toistaiseksi Ford rajoittaa tämän nimen oikeudellisen suojan yhteen maahan: Kanadaan.. Emme tiedä, esittääkö lakitiimi myöhemmin lisää hakemuksia muille patentti- ja tavaramerkkivirastoille vai kannattaako tämä tosiasia. Joten meidän on odotettava, ottavatko he askeleen ja lopulta näemme Ranger Thunderin teillämme. Unohda F-150 ja Maverick…

Ei…?

Lähde – WIPO IP-portaali – Ford Maverick Thunder App 2194475 – Ford Ranger Thunder App 2194474 – Ford F-150 Thunder App 2194473